Így szeli a habokat a gyönyörű testű Lilu

Lilu bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Jaj, úgy élvezem én a strandot... "

Lilu láthatóan odavan a tengerért, mi pedig nagyon örülünk ennek, hiszen nem felejt el fotókat megosztani a Facebookon tökéletes testéről.

Csúcsformában van a műsorvezető, akit hamarosan újra láthatunk az RTL képernyőjén, de előtte még Floridában pihen egy kicsit.

Lilu Forrás: Facebook/ Lilu

Már nekünk fáj, ahogy a csontsovány Tara Reid kinézhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150829-tara-reid-vekonyabb-mint-valaha-meg-a-farmerje-sem-all-jol-neki.htmlTara Reid-ről akár a vékonyság szobrát is meg lehetne formázni. A színésznőt legutóbb egy étteremben kapták lencsevégre, ahonnan kéz a kézben távozott egy lánnyal.Ez Zsír!--Hús nélkül is egészségesen - sztárok, akik vegák lettekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150828-vegetarianus-sztarok-akik-nem-esznek-hust-kate-winslet-alissa-milano.htmlManapság egyre többen választják a húsmentes életmódot, ami igenis lehet izgalmas, ízletes és nagyon változatos. A hét végén Budapesten is megismerkedhetsz a vegetáriánus konyha remekeivel, és hidd el, érdemes! Számos híresség is próbálkozott ezzel az életmóddal - lássuk, nekik hogy sikerült!Ez Zsír!--Kirobbanó formában van Csisztu Zsuzsa!http://www.life.hu/ez-zsir/20150828-kirobbano-formaban-van-csisztu-zsuzsa.htmlOlaszországi nyaralásának idején készült az a fotó, amely bizonyítja: Csisztu Zsuzsa kirobbanó formában van!Ez Zsír!--Versenytáncosból sikeres fitneszmodell - Nagy Marianna beleszeretett a test formálásábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-nagy-marianna-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-etkezesrol-meselt.htmlVajon hogyan és miért lesz egy profi versenytáncosból fitneszbajnok? Nagy Marianna életében évtizedekig főszerepet kapott a tánc, mígnem másfél éve bele nem szeretett a fitneszbe. A Life.hu sorozatában a csinos sportolónő edzésről, étkezésről és kitartásról mesélt. Érdemes tanulni tőle! Ez Zsír!Origo„Az alak nem egy trend” - vallja a plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-ashley-graham-plus-size-modell-eliteli-a-plus-size-megnevezest.htmlAshley Graham, egyik kedvenc plus size modellünk hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel.Ez Zsír!--Megszállottan edzel? Rettegsz a hízástól? Vigyázz, mert rossz úton jársz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-celia-learmonth-anglia-egyik-legnepszerubb-fitnesz-bloggere-tulzasba-vitte-az-edzest.htmlFitt, energikus test, jó közérzet – sok más mellett ezek is a rendszeres testmozgás következményei. Ám, ahogy mindenben, az edzésben és az életmódban is fontos a mértékletesség. Celia Learmonthnak, Anglia egyik legnépszerűbb fitneszbloggerének több tízezer követője van az Instagramon, ám nemrégiben bevallotta, étkezési rendellenességgel küzd, és egy klinikán próbál segítséget kapni problémájára. Az ő történetéből tényleg érdemes tanulni. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.