Zimány Linda fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szobabiciklire pattanva edzette testét Zimány Linda. 

A glammodell egy kis kardiót iktatott be a hétfőjébe, aminek úgy látszik, van is eredménye, hiszen kerek, formás popsit villantott legutóbbi Instagram-fotóján.

Forrás: websta/lindazimany

Ami azonban feltűnő, hogy bár Linda azt írja, a kép az edzés után készült, mégsem izzadt meg egy kicsit sem.

Nincs kifogás! 76 évesen is keményen crossfitezik a nagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150831-76-evesen-crossfit-edzeseken-vesz-reszt-a-neni.htmlCsipő-, könyök-, vállprotézissel sem lógja el az edzéseket a 76 éves néni. Le a kalappal!Ez Zsír!--Molnár Anikó teljes mellbedobással mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150831-molnar-aniko-egykori-nagy-o-megmutatta-tokeletes-alakjat-napozas-kozben-falatnyi-bikiniben.htmlAz egykori Nagy Ő fogyásának köszönhetően igazi bombázó lett, ezt pedig egy napozós fotóval bizonyította, amelyen testét csupán egy falatnyi bikini takarta.Ez Zsír!--Így szeli a habokat a gyönyörű testű Liluhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150830-igy-szeli-a-habokat-a-gyonyoru-testu-lilu.html"Jaj, úgy élvezem én a strandot... "Ez Zsír!--A párkapcsolati vita túlsúlyhoz vezethethttp://www.life.hu/ez-zsir/20150828-a-parkapcsolati-vita-tulsulyhoz-vezethet.htmlTöbb hátránya is van annak, ha veszekszünk a párunkkal: nem csak a kapcsolatunk lesz rosszabb, de hízhatunk is. A veszekedés ugyanis kedvez egy olyan hormon burjánzásának, ami a túlzott étvágyért felelős – derül ki az Ohio State University friss kutatásából.Ez Zsír!--Kiderült, hogy vigyáz az alakjára Molnár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150827-molnar-aniko-egykori-nagy-o-alakjara-cuki-kutyuskaja-vigyaz-es-felugyeli-etkezeset.htmlEgy fekete szépség felügyeli az egykori Nagy Ő fogyókúráját, így könnyen tudja tartani a "sokszor keveset" elvét.Ez Zsír!--Versenytáncosból sikeres fitneszmodell - Nagy Marianna beleszeretett a test formálásábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-nagy-marianna-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-etkezesrol-meselt.htmlVajon hogyan és miért lesz egy profi versenytáncosból fitneszbajnok? Nagy Marianna életében évtizedekig főszerepet kapott a tánc, mígnem másfél éve bele nem szeretett a fitneszbe. A Life.hu sorozatában a csinos sportolónő edzésről, étkezésről és kitartásról mesélt. Érdemes tanulni tőle! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.