Jennifer Aniston még edzés közben is hihetetlenül jól fest - Fotó!

Forrás: Northfoto -
Jóbarátok kánikula Atlanta hőség sport edzés Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja legújabb filmje kedvéért öltött sportszerkót és mutatta meg dögös vonalait.

Jennifer Aniston köztudottan igazi sportlady, így semmi meglepő nem volt abban, hogy simán bevállalta legújabb filmje, a The Mother's Day (Anyák napja) kedvéért a kánikulában edzést Atlantában.

Forrás: Northfoto

Az amerikai városban ugyanis jelenleg tombol a hőség: a People magazin adatai szerint a forgatás napján 35 fokot mutatott a hőmérő. A Jóbarátok Rachelje azonban a rettentő hőség ellenére is hihetetlenül dögösen festett, és vidáman integetett az őt lencsevégre kapó lesifotósoknak.

Mitől ilyen tökéletes Jennifer Aniston alakja?

Nem csupán a hajáért, hanem a nemrég férjhez ment színésznő alakjáért is megőrülnek a férfiak és nők egyaránt. Az immár 46 éves Jennifer kétségkívül kirobbanó formában van, korábban pedig ITT el is árulta, minek köszönheti karcsú vonalait.
Hosszú Katinka újra edzésbe lendülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150825-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-edzesbe-lendult-es-nyujtas-kozben-fotot-posztolt.htmlVilágbajnok úszónőnk egy percet sem pihen, és még álmosan is nyújtógyakorlatokat végez.Ez Zsír!--Tragédiával indult Jennifer Aniston házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazassaga-tragediaval-indult-meghalt-a-szineszno-baratnoje-bora.htmlNéhány nappal azután, hogy a színésznő és újdonsült férje Justin Theroux minden barátjukat meghívták a luxusnásztra, Bora Borára, Jennifer Aniston egyik barátnője – aki többedmagával ott maradt még nyaralni - belefulladt a tengerbe.TV + Sztárok--Edzés után, bikiniben, izzadtan is überszexi VV Gigihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-vv-gigi-a-valovilag-egykori-szereploje-edzes-utan-bikiniben-izzadtan-is-uberszexi.htmlIsmét bikiniben mutatta meg dögös testét VV Gigi, amivel nem kevés lájkot gyűjtött be a Facebookon. Ez Zsír!OrigoJennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét - Fotóhttp://www.life.hu/intim/20150820-jennifer-aniston-megmutatta-a-jegygyurujet-a-vilagnak-titkos-eskuvoje-utan.htmlHoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab!Intim--"Ne egy hónap után várjuk a csodát" - edzéstippek az ország legszexibb patikusátólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-dr-muzsik-reka-az-orszag-legszexibb-patikusa-fitneszezik-tippek-trukkok.htmlRéka gyógyszerészként dolgozik, mellette pedig rajong a fitneszért. Ez a mozgásforma szép lassan több lett számára, mint hobbi, ma pedig már sikert sikerre halmoz. Ismerjétek meg az ország minden bizonnyal legszexibb patikusnőjét!Ez Zsír!OrigoJennifer Aniston nem hívta meg a Jóbarátok szereplőit az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150812-jennifer-aniston-nem-hivta-meg-regi-baratait-a-sajat-eskuvojere.htmlPár napja bombaként robbant a hír, hogy Hollywood egyik legkapósabb színésznője a legnagyobb titoktartásban férjhez ment. Úgy tűnik, alaposan megválogatta a vendéglistát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.