Nyolc kilót fogyott napi öt perc edzéssel Alec Baldwin felesége - Mutatjuk, hogyan!

torna fogyás szülés Hilaria Baldwin Alec Baldwin edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napi ötperces, intenzív edzésnek köszönhetően szabadult meg nyolc kilótól Hilaria Baldwin, aki tíz héttel ezelőtt hozta világra gyermekét. 

Szinte hihetetlen, de naponta csupán öt percet edzett Alec Baldwin felesége, akinek gyermekei mellett nincs ideje konditerembe járni, így otthon elvégezhető gyakorlatokkal szabadította meg magát 8 kilótól. Szerencsére Instagram-oldalán minden gyakorlatot megmutatott, így akár te is kipróbálhatod őket. Íme, az egyik.

Forrás: Instagram/HilariaBaldwin
Döbbenetes! Elképesztő testet villantott két nappal a szülés után a fitneszguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-sophie-guidolin-formas-testet-villantott-ket-nappal-a-szules-utan.htmlIkerterhessége alatt sem hagyott fel a kemény edzésekkel a fiatal fitneszguru, aki annak idején többször kiverte a biztosítékot azzal, hogy hatalmas súlyokat emelgetett állapotosan. Ennek meg is lett az eredménye: Sophie Guidolin teste elképesztően fest két nappal a szülés után. Ez Zsír!OrigoNagy Milán fitneszmodell: Képes vagyok rá, hogy világbajnok legyek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150825-nagy-milan-fitneszmodell-edzesrol-etkezesrol-mozgasrol-meselt.htmlMég csak 22 éves, de már pontosan tudja, mivel akar foglalkozni, és megtanulta azt is, mennyire fontos a test karbantartása. Számára nincs lehetetlen, és látva iszonyú kitartását és fejlődését, könnyen lehet, hogy ő lesz a következő magyar fitmodel-világbajnok. Nagy Milánt edzésről, étkezésről és nehézségekről faggattuk a Life.hu sorozatában. Ez Zsír!OrigoEjha! Gáspár Evelin megvillantotta combjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20150901-gaspar-evelin-megvillantotta-combjait.htmlGáspár Evelin szeptember első napján egyelőre még nem az iskolapadban ül, hanem egy medencében pancsikol.Ez Zsír!OrigoA szőlő hasznosabb, mint gondolnád - fogyaszd bátran mindennap!http://www.life.hu/ez-zsir/20150827-szoloszezon-ezert-erdemes-szolot-enni-eletmod-es-egeszseg.htmlHa ősz, akkor szőlő, idén pedig a nagy meleg miatt remek termés várható. Fogyózol, ezért kizárod az étrendedből? Ne tedd, a szőlő a diéta alatt is jó választás – most megtudhatod, miért érdemes naponta egy-két fürtöt elfogyasztanod!Ez Zsír!ThinkstockZimány Linda kitolta kerek, kemény fenekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150831-zimany-linda-kitolta-kerek-kemeny-feneket.htmlSzobabiciklire pattanva edzette testét Zimány Linda. Ez Zsír!--Nincs kifogás! 76 évesen is keményen crossfitezik a nagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150831-76-evesen-crossfit-edzeseken-vesz-reszt-a-neni.htmlCsipő-, könyök-, vállprotézissel sem lógja el az edzéseket a 76 éves néni. Le a kalappal!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.