Mihalik Enikő bikini tengerpart Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc magyar szupermodellünk már megint csodásan nézett ki - ezúttal egy falatnyi bikiniben.

Két okból vagyunk most nagyon irígyek Enikőre. Egyrészt hihetetlenül szép helyen tölti ezt a hétvégét, másrészt pedig már megint elképesztően jól néz ki. Az alábbi Instagramra posztolt képe láttán nekünk a habokból kilépő Aphrodité jutott eszünkbe, szerintetek?

Mihalik Enikő Forrás: Instagram/Mihalik Enikő
Ezért tartják vonzóbbnak a vékonyabb nőket a férfiakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150905-ezert-tartjak-vonzobbnak-a-vekonyabb-noket-a-ferfiak.htmlA vékonyabb test egészségről, fiatalságról és termékenységről árulkodik. Ehhez optimálisan 17 és 20 közötti testtömegindex tartozik, ilyen például Gisele Bündchené és Angelina Jolie-é is.Ez Zsír!ThinkstockNyolc kilót fogyott napi öt perc edzéssel Alec Baldwin felesége - Mutatjuk, hogyan!http://www.life.hu/ez-zsir/20150905-hilaria-baldwin-napi-ot-percet-edz-nyolc-kilot-fogyott-tiz-het-alatt.htmlNapi ötperces, intenzív edzésnek köszönhetően szabadult meg nyolc kilótól Hilaria Baldwin, aki tíz héttel ezelőtt hozta világra gyermekét. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes! Elképesztő testet villantott két nappal a szülés után a fitneszguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-sophie-guidolin-formas-testet-villantott-ket-nappal-a-szules-utan.htmlIkerterhessége alatt sem hagyott fel a kemény edzésekkel a fiatal fitneszguru, aki annak idején többször kiverte a biztosítékot azzal, hogy hatalmas súlyokat emelgetett állapotosan. Ennek meg is lett az eredménye: Sophie Guidolin teste elképesztően fest két nappal a szülés után. Ez Zsír!OrigoBódi Sylvi dögös pózban dacol a gravitációvalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-bodi-sylvi-modell-dacolt-a-gravitacioval-es-mar-reggel-szexin-levitalt-a-rudfirneszen.htmlFantasztikus pózban mutatta meg a modell, milyen komoly erőnléttel rendelkezik.Ez Zsír!--El sem hinnéd, mi dühítette fel Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150904-berki-krisztian-nem-tudott-hajnali-negykor-konditeremben-edzeni-nyiregyhazan.htmlElég kellemetlen meglepetés érte Berki Krisztiánt Nyíregyházán. A magyar macsó nem is hagyta szó nélkül a dolgot. Ez Zsír!OrigoNádai Anikó bombaformában van a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150902-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-bombaformaban-szules-utan-nadszalvekony-kismama.htmlAz RTL Klub sztárja három hete hozta világra kisfiát és máris olyan vékony, mint a szülés előtt volt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.