Elképesztő! 125 kilót fogyott a brit nő

Forrás: NORTHFOTO -
súly depresszió repülő diéta fogyás emelet szégyen nyaralás motor sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel gyomorműtéte után is tovább hízott, szigorú diétába kezdett, amivel 125 kilót fogyott a 43 éves brit nő, Michelle Green.

„Nem jártam nyaralni, mert nem fértem el a székben a repülőn. De még az emeletre se tudtam felmenni. A házból pedig szégyelltem kitenni a lábam, mert tudtam, hogy megbámulnak. A bezártságtól azonban még depressziósabb lettem, ami miatt újra csak ettem és ettem” – mesélte a nő, aki közel 197 kilóról kezdte a fogyást, és végül 83 kiló lett.

Michelle Green Forrás: NORTHFOTO

Ezt a súlycsökkenést 5 év alatt érte el Michelle, amiért nagyon büszke magára. A nő egyébként ma is eszik chipset, vagy lasagne-t, de tud mértéket tartani, és sokat sportol is mellette.

Az új élethez új álmok járnak: a nő hobbija a motorozás lett, amivel egész Európát szeretné bejárni. Feleségével együtt már el is utaztak Svájcba, ahol motorral járták be a hegyeket. „Már nem kell aggódnom, hogy mit nem csinálhatok. Most már bármit megtehetek” – mondta boldogan Michelle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.