Így élvezi nyaralását az elképesztő testű Kate Hudson

pihenés kisfiú Kate Hudson luxushajó elképesztő test nyaralás bikinialak gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goldie Hawn kétgyerekes lánya egy luxushajón töltötte jól megérdemelt pihenését családjával, amelyről néhány apró részletet meg is osztott követőivel.

Nem tudjuk, miért irigyeljük jobban Kate Hudsont: a luxushajón töltött családi hétvégéjéért, vagy tökéletes alakjáért, amelynek a jelek szerint még a kezében tartott finom fehérbor és a sajtos rágcsálnivaló sem tud megártani.

Forrás: Instagram/Kate Hudson

A kétgyerekes anyuka korábban maga számolt le a csodákat ígérő diéták mítoszaival: nézd meg itt, mire esküszik a szuperdögös testű színésznő!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Sofia Vergara kétpofára majszolta a chipset a díjátadón - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150921-sofia-vergara-ehes-lett-az-emmy-galan-igy-elovett-egy-zacsko-chipset.htmlA gyönyörű kolumbiai színésznő is részt vett a vasárnap este megrendezett Emmy-gálán, amelyen úgy tűnik, alaposan megéhezett. Ez Zsír!AFPKívül-belül egészséges test - 5 szuperélelmiszer őszi napokrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-szuperelelmiszerek-oszre-afonya-gabonafelek-zoldsegek-gyumolcsok.htmlEgyre kevesebb D-vitamin, hűvösebb idő és hamarosan az eső is megérkezik - ezekben a hónapokban kiemelten fontos az immunrendszer erősítése. Íme néhány őszi szuperélelmiszer, melyek ebben garantáltan a segítségedre lesznek! Ez Zsír!--Milyen jóga az ideális számodra? Eláruljuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150920-jogaiskola-a-jogaklikkel-kotott-vagy-szabad-sorozatok.htmlHa voltál már egynél több jógaórán, szinte biztos, hogy megtapasztalhattad, milyen a kötött és a kötetlen sorozatokból álló jógaóra. Nem feltétlenül kell elköteleződnöd egyik vagy másik mellett, de érdemes alaposabban megismerni őket! Ez Zsír!--Ejha! Alig takarja valami Sarka Kata izmos testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150922-sarka-kata-dogos-testet-alig-takarja-valami.htmlIrigylésre méltó alakja van Sarka Katának: csodás kockahas, formás popsi, végtelen lábak. Mindezt pedig most meg is mutatta. Ez Zsír!OrigoErősítsd a szívedet kardioedzéssel - Katus Attila tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-erositsd-a-szivedet-kardioedzessel-katus-attila-tippjei.htmlNéha nem árt kiszakadni a súlyzók világából, és rászánni magunkat a kardióedzésre. Miért fontos ez? Katus Atila elárulja! Ez Zsír!--Dér Heni feneke kemény, akár a beton - Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150922-der-heni-megmutatta-feneket-ami-a-sok-edzes-miatt-kemeny-mint-a-beton.htmlAz énekesnő brutális izmokat növesztett mostanában, így nem is csoda, hogy testét előszeretettel mutogatja a nagyközönségnék. Most szexi, jól kidolgozott fenekét csodálhatjuk meg. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.