Csak semmi fehér liszt és cukor – így marad csúcsformában Tápai Szabina

Tápai Szabina életmód kézilabda edzés gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos sportolónő alakját nézve meg nem mondanánk, hogy kisfia már bölcsibe jár. Pedig Szabina is megküzdött a terhessége alatti pluszkilókkal, ám ennek már nyoma sincs – nemrég arról faggattuk, mit tett és tesz azért, hogy remek formában maradjon.

A sportolónőt azonban ez a súlyfelesleg nem viselte meg annyira; 1 évig szoptatta kisfiát, ez alatt az idő alatt pedig csak úgy olvadtak le róla a kilók. „Szerencsés genetikai adottságaim vannak, ezért a szoptatás végére gyakorlatilag visszanyertem a versenysúlyomat. Persze akkor már elkezdtem figyelni, hogy a fehér lisztet és a cukrot kihagyjam az étrendemből, emellett rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ettem. Ez nekem és a babának is jót tett."

Forrás: BioTechUSA

Persze hiába fogyott vissza, Szabina alakját a sport teszi izmossá, feszessé. A szülés után 5-6 hónappal kezdett mozogni; sokat sétált, babakocsival futott, és amikor kisfia, Bence 1 éves lett, visszatért a kézilabdához.

Szabinának az édesség a gyenge pontja, de mostanában próbál ezekből is egészséges, nyers, növényi hozzávalókból készült verziókat választani. „Imádom őket, mert finomak és persze egészségesebbek, mint a klasszikus, cukros-vajas készítmények. Amire még figyelek, az a méregtelenítés; ezt a stúdiómban lévő infratrénerrel érem el, amivel egyébként a futást is kiváltom. Ez egy jó kis dolog, nagyon hatékony, és a bőr is szép lesz tőle" – meséli a kézis anyuka.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.