Betegségének köszönheti álomalakját a 68 éves nagyi

Forrás: Jesse Taylor Photography/ Daily Mail -
nagymama fotó dögös sport édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel a hetvenhez is hívják fotózásokra, és ma is rendszeresen megfordulnak az utcán utána a férfiak. Carolyn Hartz bár cukorbetegsége miatt nem ehet édességet, mégis sikerült egy különleges alternatívát találnia. 

A háromgyermekes édesanya ma már többszörös büszke nagymama, aki nem mondható otthon kötögetős fajtának. Ma is rendszeresen sportol, és bikinis fotózásokra jár. Az ausztrál nő nem véletlenül tartja ilyen bomba formában magát. 41 évesen gyökeresen megváltozott az élete. - írja a Daily Mail.

Forrás: Jesse Taylor Photography/ Daily Mail

"Meglátásom szerint az embereket nem csak az alakom nyűgőzi le. Jó, persze az az első, amit megnéznek, de ennél jobban megfogja őket a belőlem áradó életöröm. 27 évvel korábban gyökeresen megváltozott az életem, miután közölte az orvosom, hogy ha nem változtatok az életemen, cukorbeteg lehetek. Nem tehetek róla, mindig is imádtam az édes dolgokat. Korábban valószínűleg cukorfüggő lehettem, csak nem tudtam róla." - mesélte Carolyn, aki hozzátette, sokszor előfordult, hogy a napját tortával indította.

A nő életmódváltás mellett döntött, hogy elkerülje a megbetegedést. - "Egy teljes évig semmi cukrosat nem ettem. Ez nem azt jelenti, hogy nem kívántam az édességeket, de tudatosan nem engedtem a csábításnak."

Egy év múlva az orvosa újra engedélyezte a kisebb mennyiségű édesség fogyasztást. Mivel nem szeretett volna visszaszokni a cukros dolgokra, így egyéb alternatívákat keresett. Rátalált a xilitre, mellyel olyan süteményeket dolgozott ki, melyek étvágygerjesztőek, és finomak, de cukor mentesek, így ezek segítségével sikerült megőrizni az alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.