fogyás akro jóga testmozgás jóga alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az akro jóga kerül terítékre.

Tulajdonképpen az elején minden úgy megy, akár egy hagyományos jógaóra előtt. Megvárjuk egymást a kezdésig. Itt nem külön, hanem egy nagy körbe ülünk, ahol már érintkezéssel, OHM mantrákat hallatva, fordulva kezdünk, és melegítünk be.

Néhány előzetes elmondás, valamint a kezdés alapján nyilvánvalóvá válik számomra, hogy maximális bizalomra és nyitottságra lesz szükségem az óra során.

Fotó: Lindmayer Zsolt

A bizalom mellett a testi kontaktus szorosan kapcsolódik az órához, egy-egy pozíciónál – miközben általában ketten dolgoznak és egy ember felügyeli őket – nemcsak érintkezni, de figyelni is kell minden apró dologra, nehogy valaki kicsússzon a pozíciójából.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kipróbáltuk: görkorcsolyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150803-kiprobaltuk-gorkorcsolya-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a görkorcsolya kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: callaneticshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-kiprobaltuk-callanetics-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a callanetics kerül terítékre.Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: gymstickhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-kiprobaltuk-gymstick-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a gymstick kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: sparrowbaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20150505-kiprobaltuk-sparrowbag-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Sparrowbag kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: állva jártuk be a Balatonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-kiprobaltuk-sup-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a SUP kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: egy sportos délután a mobiledzővelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150413-edzes-mobiledzovel-moveitblondie-blogger-tippjei.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amikkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.