Dukai Regina mély dekoltázzsal küzd a súlyokkal

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
súly fotó szexi Dukai Regina dekoltázs edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell már igazi fitneszkirálynőnek számít, hiszen nem telik el nap, hogy ne tenne közzé egy képet az edzőteremből. Így tett most, ahogy éppen a hasizmát erősítette. 

Kőkemény edzésprogram és egészséges táplálkozás - ez lehetne Dukai Regina hitvallása, aki az elmúlt hónapokban igazi álomalakot hozott össze. A mai nap a jelek szerint a hasizom erősítéssel telt, melyet mély dekoltázzsal vitt véghez a modell, és melyről a rajongók is kaphattak egy képet.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Dukai Regina tetováltatott

Dukai Regina tű alá feküdt: szép, apró betűkkel írt felirat és néhány dátum került a csuklójára és az alkarjára. A glammodell meg is villantotta a friss tetkót az Instagramon, ami persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését.

Jóga: több mint sport - ez a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-jogaiskola-a-jogaklikkel-sport-es-joga-mi-a-kulonbseg.htmlA jóga elterjedésének vitathatatlanul jót tett, hogy lekopott róla az elvont, filozofikus máz, és elfoglalta helyét az életünkben, mint 100%-ban gyakorlatias életforma. A jóga, ahogyan a sport is – ha komolyan veszik: életforma. Most arra keressük a választ, mi különbözteti meg a kettőt. Ez Zsír!ThinkstockLégzésvédő maszkban szelfizett Hosszú Katinka Szingapúrbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151003-legzesvedo-maszkban-szelfizett-hosszu-katinka.htmlAz úszónó a Facebookjára töltötte fel a fotót. Ez Zsír!AFPMegnyílt Budapest első buszmegálló tornatermehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-budapest-otodik-keruleteben-megnyilt-budapest-elso-buszmegallo-tornaterme.htmlMinden percet ki lehet használni egy kis mozgásra, még azt is, amit a buszra várva töltünk. Egy fantasztikus kezdeményezésnek köszönhetően, ez most bárkinek megadatik. Ez Zsír!--Gyerekeknek segít a vízilabdás Decker Ádámhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-gyerekeknek-segit-decker-adam-vizilabdas.htmlDecker Ádám, a sármos vízilabdás nemrég apuka lett. Amellett pedig, hogy sok időt tölt kislányával, tehetséges fiatalokat is támogat. Ez Zsír!--Béres Alexandra: „Csak akkor lehetünk boldogok, ha saját magunk küzdünk meg a boldogságunkért"http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-csaladi-egeszsegtippek-beres-alexandratol.htmlA kétgyermekes fitneszkirálynő vallja, hogy egészséges életmódot a mindennapok harmonikus, egyensúlyi kialakításával érhetünk el. Mind az étkezés, mind a mozgás terén fontos a rendszeresség, a kilengéseket és túlzásokat kerülve az egyensúlyi állapot. Helyes táplálkozással és rendszeres edzéssel óriási erőt nyerhetünk és hihetetlenül jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, az ősz beköszöntével is! Ez Zsír!--„Senki nem akarja látni a csúnya, zsíros testedet. Fogyj le, kövér disznó!” – Megalázták Lena Dunhamethttp://www.life.hu/ez-zsir/20150930-lena-dunhamet-a-csajok-szinesznojet-kover-disznonak-neveztek-kozossegi-oldalan.htmlA Csajok sorozat írója, rendezője és színésznője szóbeli erőszaknak írta le kommentelői viselkedését. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.