Döbbenetes! Nádai Anikó másfél hónappal a szülés után extra lapos hasat villantott

has alak lapos has Nádai Anikó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél hónappal a szülés után hihetetlen alakot villantott Nádai Anikó. A fiatal anyuka lapos hasát bárki megirigyelhetné. 

Nádai Anikó másfél hónapja adott életet első gyermekének, Patriknak, alakja pedig - melyet most közösségi oldalán mutatott meg - máris irigylésre méltó. Anikó ennek ellenére úgy érzi, vissza kell térnie a rendszeres edzéshez, hogy még jobb formába lendülhessen. Így pedig alakja mellett csak kitartásáért irigyeljük jobban.

"Másfél hónappal szülés után. Itt az ideje újra edzeni. Persze csak ésszel!" - írta a kép mellé.

Forrás: Facebook/ Nádai Anikó

Csodás lépés Nádai Anikó és kisfia, Patrik életében

Nádai Anikó, aki igazán cuki képeket tesz közzé a kisfiáról, most elárult egy nagyon fontos dolgot gyermekéről. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Így edzi formás testét Gáspár Evelin - Győzike lánya formás alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-gaspar-evelin-edzes-kozben-formas-alakot-villantott.htmlGáspár Győző lánya nemrég arról nyilatkozott, hiába fogyott le, még mindig nem tudja magát elfogadni. Emiatt pedig újra gőzerővel edz. Ez Zsír!OrigoDér Heni feneke kemény, akár a beton - Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150922-der-heni-megmutatta-feneket-ami-a-sok-edzes-miatt-kemeny-mint-a-beton.htmlAz énekesnő brutális izmokat növesztett mostanában, így nem is csoda, hogy testét előszeretettel mutogatja a nagyközönségnék. Most szexi, jól kidolgozott fenekét csodálhatjuk meg. Ez Zsír!OrigoMicsoda test! Debreczeni Zita bikinialakjára nincsenek szavakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150920-debreczeni-zita-elkepeszto-bikinialakot-villantott-nyaralasan.htmlSzicíliai nyaralásának utolsó pillanatait élvezi Debreczeni Zita, aki ezúttal egy nagyon dögös, bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. Micsoda teste van!Ez Zsír!--Döbbenetes átalakulás! Az 56 éves Madonna teste olyan, akár egy tinédzseréhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150726-az-56-eves-enekesno-madonna-teste-olyan-akar-egy-tinedzsere.htmlAz 56 éves popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré.Ez Zsír!--Micsoda test! El sem hinnéd, hogy a modell két hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150727-abbey-clancy-29-eves-brit-modell-ket-honappal-a-szules-utan-bikiniben-fotozkodott.htmlHihetetlen formában van Abbey Clancy, brit modell, akit két hónappal második gyermeke születése után fotóztak bikiniben. Ez a test megér egy misét! Ez Zsír!OrigoElképesztően dögös bikiniteste van a 47 éves Kylie Minogue-nak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150807-kylie-minogue-47-eves-enekesno-bikini-alakja-meg-mindig-tokeletes.htmlA díva közel az ötvenhez is hihetetlenül dögös, alakját bármelyik harmincas nő megirigyelné. Arról, hogy Kylie Minogue mennyire bombaformában van, most egy bikinis kép tanúskodik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.