Danics Dóra jobb formában van, mint valaha

Fotó: Vadnai Szabolcs -
Danics Dóra szerelem sport edzés X-Factor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as X-Faktor győztese le sem tagadhatja hogy bombaformában van! Odafigyel magára, testileg-lelkileg harmóniában van, ami maximálisan meglátszik a külsején is. 

Annak ellenére, hogy Danics Dóra nagyon elfoglalt, igyekszik minél jobban odafigyelni magára, a rendszeres sportolás például része a mindennapjainak. Az énekesnőnél nem is olyan régen a szerelem is beköszöntött, így ez is motiválja abban, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Fotó: Vadnai Szabolcs

„Az az igazság hogy beépítettem a sportot az életembe. Ha esik, ha fúj, ha tombol a kánikula, akkor is megpróbálok heti kétszer eljutni edzésre. Fontosnak tartom, hogy bírjam a zenekarommal a koncerteket és ehhez kell a jó állóképesség. Az edzőm, Vivi 30 perc alatt könyörtelenül megizzaszt és újult erővel indulhatok a studióba" – mondta Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.