Napi három szexszel fogyott hatvan kilót egy nő

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ammentorp Photography -
edzésprogram fogyás szex szerelem vakrandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok férfit elriasztott testsúlya miatt, de amikor egy vakrandin összeismerkedett Russ-szal, a 39 éves Dawn Chapell élete megváltozott.

Ugyanis rögtön egymásba szerettek, és minden téren nagyon jól kijöttek egymással. A szex is annyira jól működött közöttük, hogy gyakorolták is rendszeresen, mígnem a nő számára egyfajta pikáns edzésprogrammá vált – amivel testsúlya felétől, 63 kilótól szabadult meg.

Illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Ammentorp Photography

„Az első randink után Ross lekéste az utolsó vonatot, így nálam kellett éjszakáznia. Végül egy hetet maradt” – mesélte Dawn. Ebben a pár napban az is kiderült, hogy rengeteg dologban hasonlítanak egymásra: „Többek között hasonló a szexuális étvágyunk is. Egyszerűen képtelenek voltunk elengedni egymást, reggel, délben és este is szeretkeztünk és szeretkezünk még most is.”

Amikor egy hét után visszament dolgozni, kollégái már akkor megjegyezték, hogy mennyit fogyott. A nő egyébként másfél hónappal megismerkedésük után állt először mérlegre, amikor kiderült, hogy kilenc kiló ment le róla. A szexdiéta azóta is jól működik: Dawn XXXL-es méretről M-es méretre fogyott. Képeket róla itt találsz!

Ejha! Sokkoló comb-popsi-csípő-derék arányú fotót posztolt Nicki Minajhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151012-nicki-minaj-enekesno-sokkolo-comb-popsi-csipo-derek-aranyu-fotot-posztolt.htmlNicki Minaj, aki legutóbb kristályokkal díszített hálóban partizott, most ismét meglepő fényképet tett közzé. Ez Zsír!--Elcsendesedés: Teremts harmóniát önmagad és a természet között!http://www.life.hu/ez-zsir/20151009-jogaiskola-a-jogaklikkel-elcsendesedes-fontossaga-es-a-harmonia.htmlAz egész világ ciklusokban mozog. Minden állandó változásban van és ezt könnyű megfigyelni az élet minden területén. Csak néhány egyszerű példa erre a lélegzetünk ciklusai, a nappalok és éjszakák változása, a hold ciklusai, vagy az évszakok. Akkor miért vagyunk hajlamosak szomorkodni azon, hogy elmúlt a nyár és megjött az ősz? Hiszen ez egy természetes és gyönyörű szép folyamat, az ősz pedig a lecsendesedés időszaka. Hangolódj rá a természet változására és csendesedj el belül ugyanúgy, mint a természet! Ehhez adunk most néhány tippet. Ez Zsír!--Mihalik Enikő izmos hasat villantott Brooklyn utcáin - Micsoda test!http://www.life.hu/ez-zsir/20151012-mihalik-eniko-brutalisan-izmos-hasat-villantott-brooklyn-egyik-utcajan.htmlNagyon szerencsések az amerikaiak, amiért fényes nappal csodálhatták meg a modell szexi hasát, aki Brooklyn utcáin villantott egyet. Ez Zsír!OrigoA cukor lenne a legádázabb ellenségünk? Úgy tűnik, igen!http://www.life.hu/ez-zsir/20151009-a-cukor-nagyon-karos-a-testnek-uj-kutatasok-a-cukorrol.htmlÉveken át a zsírra kellett úgy tekintenünk, mint a szervezet legősibb ellenségére. Az utóbbi időben azonban ezt a szerepet a cukor vette át, és a dietetikusok szerint a hozzáadott cukor mennyiségét lehetőleg teljes mértékben száműznünk kéne az étrendünkből. Te kibírnád cukor nélkül?Ez Zsír!--Meddig fogy még Gáspár Evelin? Győzi lánya sokkolóan vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151010-meddig-fogy-meg-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-sokkoloan-vekony.htmlNap mint nap jellenek meg újabb és újabb képek Evelin nyilvános Instagram oldalán, melyeken a lány küzd, edz, mozog, hogy minél csinosabb legyen. De vajon mikor elég? Ez Zsír!--Lehet egy hamburger hús nélkül isteni finom? De még mennyire!http://www.life.hu/ez-zsir/20151008-vega-es-vegan-hamburgereket-teszteltunk.htmlA Life.hu női szerkesztősége rajong a hamburgerért, ezért úgy döntöttünk, megkeressük a legfinomabbakat a fővárosban. A húst azonban mellőzni szerettük volna, ezért vega és vegán burgereket kóstoltunk, mert eldöntöttük, bebizonyítjuk: igenis egy húsmentes burger is lehet isteni finom! Igazunk lett - íme a nagy vegaburger-teszt eredménye! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.