„Teljesen elveszítettem önmagamat" – Így lett fitneszmodell a 3 gyerekes édesanyából

Forrás: Facebook/Karin Jansma -
édesanya Las Vegas magabiztosság világverseny életmódváltás Ausztrália edzés önbizalom fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karin Jansma néhány hónappal ezelőtt még egy önbizalomhiánnyal küzdő 3 gyerekes édesanya volt. A 33 éves nő azonban nemrég elnyerte a Miss Model Australia címét, nemsokára pedig Las Vegasba készül a világversenyre.

3 gyerek és egy rossz kapcsolat után Karin Jansma elhatározta, életmódot vált, és újra visszatalál régi önmagához. 16 hét alatt teljesen átformálta a testét a 33 éves édesanya, aki múlt hónapban megnyerte a Miss Model Australia címét.

Forrás: Facebook/Karin Jansma
Forrás: Facebook/Karin Jansma

Csak semmi nassolás - Ez lenne Katalin alakjának titka?

A csinos fitneszmodell a semmiből robbant be ebbe a cseppet sem könnyű sportágba, és rövid idő alatt nagyon komoly sikereket ért el. A Life.hu-nak Jasztrab Katalin itt mesélt edzésről, diétáról és nagy terveiről.
Ritka bőrbetegségben szenved, mégis Amerika egyik legkeresettebb modellje lett Winnie Harlowhttp://www.life.hu/trend/20151010-winnie-harlow-ritka-borbetegsegben-szenved-most-amerika-legkeresettebb-modellje.htmlRitka bőrbetegsége miatt fehér foltok borítják az egyébként színesbőrű Winnie Harlow testét. A gyönyörű 21 éves lányra ennek ellenére két ismert divatcég is felfigyelt. Trend--Cukorbetegsége miatt kezdett életmódváltásba Varga Izabellahttp://www.life.hu/drlife/20150917-varga-izabella-cukorbetegsege-miatt-kezdett-eletmodvaltasba-es-fogyott-le.htmlA Barátok közt népszerű színésznője az utóbbi időben hihetetlen átalakuláson ment keresztül, rengeteg kilótól szabadult meg. Varga Izabella most elárulta: az életmódváltást egy betegség idézte elő. Dr. Life--Tóth Szabina fitneszmodell: egy nő feneke és válla sosem lehet elég jó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150916-edzes-es-dieta-hogyan-edz-sportol-toth-szabina-fitneszmodell-tippek-trukkok.htmlTudatosan edz, kőkemény étrended követ, és vallja, hogy egy nőnek bizonyos testtájakra sosem lehet eleget edzenie. Ezúttal Tóth Szabina fitneszmodellt faggattuk sportról, trükkökről, diétákról és kedvenc gyakorlatokról. Ez Zsír!OrigoEgy lépéssel közelebb kerülhetsz az egészséges életmódhozhttp://www.life.hu/drlife/20150911-egeszseges-eletmod-rendezvenyt-rendeznek-erdekes-temakkal.htmlA Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet csatlakozott a 2015. szeptember 12-én megrendezendő Energia Naphoz. Az izgalmas témákat feszegető rendezvényen személyes tanácsadással és szűréssel is várnak minden érdeklődőt.Dr. LifeThinkstockFelháborító! Diétára akarták fogni a 36-os méretű modellthttp://www.life.hu/trend/20151016-charlie-howard-36-os-meretu-modellt-dietara-akarta-fogni-az-ugynoksege.htmlAz ügynökség túl kövérnek találta Charli Howardot ahhoz, hogy alkalmazza. A modell nem hagyta szó nélkül a dolgot. Trend--Túl messzire ment? Napi 4 órát edz a 20 éves fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151016-maggie-russell-fitneszmodell-naponta-4-orat-edz-es-szigoruan-dietazik.htmlTöbb megmérettetésre is készül Maggie Russell, aki naponta kétszer látogatja az edzőtermet, és mindössze 1100 kalóriát eszik. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.