Csomor Csilla: "Kellett a kudarc, hogy az legyek, aki!"

Fotó: Aigner Iván -
színésznő fogyás Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő külseje hatalmas változásokon esett át az elmúlt hónapokban. Csilla diétával és fogyókúrával küzdött a feles kilók ellen, a folyamatnak pedig lassan vége is szakad. 

Állítása szerint kirobbanó formában van, és végre elérte a régóta vágyott testsúlyt. Most úgy néz ki, ahogyan mindig is szeretett volna, de a végeredménnyel nem volt könnyű megelégednie. A változásokban közrejátszottak lelki dolgok is, de mára a színésznő úgy érzi, hogy minden rendben van az életével - írja a Hot!

Fotó: Aigner Iván

"Sok hónapig tartott, mire úgy tudtam belenézni a tükörbe, hogy egy igazán dögös, szexi nőt lássak. Egyáltalán nem volt könnyű mindezt sem lelkileg, sem mentálisan megélnem. Sokáig még a régi Csillát láttam, nem a valóságot. A környeztem figyelmeztetett arra, hogy nehogy túlzásba essek, és kórósan vékony legyek. Újra kellett építenem az életemet, és önvizsgálatot is tartottam, hogy jó-e, amit csinálok, hol hibáztam. De nem panaszkodom: kellett a kudarc ahhoz, hogy most az legyek, aki!" - mondta Csilla a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.