A bicepszem a védjegyem - Nők, akik főleg karra gyúrnak a sztárvilágban

bicepsz kar edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testük a védjegyük, efelől semmi kétség. Vannak, akik hatalmas és formás popsijukkal hódítanak, mások a kebleiknek köszönhetik hírnevüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek gyakorlatilag minden porcikájuk tökéletes. De lássuk, kik azok a világsztárok, akik úgy érzik, méretes és formás bicepsz nélkül mit sem ér az élet...

Ha az emlékezetünk nem csal, Madonna volt az, aki divatba hozta a túledzett felsőtestet. A popkirálynő karja 50 felett is hihetetlenül izmos, a férfiak is simán megirigyelhetnék. Róla köztudott, hogy rengeteget edz, a táncórák mellett fut, jógázik, küzdősportokat űz, no és persze az étkezésére is odafigyel, a karja azonban szerintünk már réges-régen túllépte a jó ízlés határait. Hol marad a nőiesség?

Forrás: AFP

Life.hu tipp

Te is formás bicepszre vágysz? ITT Nagy Amarilla gyakorlatait próbálhatod ki, ITT pedig Katus Attila mutatta meg, mi kell az izmos felsőtesthez. Ha ide kattintasz, megtanulhatsz néhány hasznos súlyzós gyakorlatot, ITT pedig arról írtunk, hogyan formálja szépen a felsőtestet a crosstréning.

De nem Madonna az egyetlen fanatikus - mostanában számos, 35 fölötti nagyon vékony sztárt látni kigyúrt felsőtesttel. Félreértés ne essék, sokat kell diétázni, és még kevesebbet kell enni az efféle karcsúsághoz, ám attól a kar nem lesz tónusos és formás. Victoria Beckham és Amal Clooney karja azonban láthatóan kidolgozott, hiszen rájöttek: ha ujjatlan ruhákba bújnak, bizony nem fityeghet rajtuk holmi integetőháj...Mutatjuk is, ki mit ér el a sok-sok edzéssel!

Amal Clooney csontsovány, a karja azonban láthatóan izmos.

Forrás: AFP

Anna Wintour sem engedheti meg magának, hogy az ujjatlan felsőkben rosszul fessen.

Forrás: AFP

Victoria Beckhamnek sincs oka panaszra.

Forrás: Northfoto

Sienna Miller is figyel a formáira.

Forrás: AFP

Demi Moore akárhány éves, a teste tökéletes.

Forrás: AFP

Pippa Middleton fanatikusan edz, ez a karizmain is látszik.

Forrás: Norhfoto

Cameron Diaz számára Madonna az ikon - már ha a test formálásáról van szó.

Forrás: Northfoto

Renee Zellweger, amikor épp nem Bridget Jones bőrébe bújik, napi szinten edz és diétázik. Ez abszolút látszik is a színésznőn!

Forrás: AFP

Donatella Versace 60 éves, és simán felvesz ujjatlan ruhákat. Megteheti, na...

Forrás: AFP

Neked tetszik, ha egy vékony nőnek nagyon izmos a karja?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.