Nagy Nikoletta bombaforma világverseny szépségkirálynő Miss Universe edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készül a Miss Universe világdöntőjére a magyar szépségkirálynő, aki állítja, a centik nem számítanak, csak az, hogy a legjobb formáját hozza.

Nagy Nikoletta semmit nem akar a véletlenre bízni, ezért a heti három konditermi edzés mellett futással, aerobikkal és cardio-boxszal igyekszik tovább tökéletesíteni az alakját.

Forrás: BrekaCom

„Rendszerint reggel 7-kor kezdem a napot a konditeremben Borsos Péterrel, aki személyi edzőként segíti a felkészülésemet. A közös munka elkezdése óta látom igazán, hogy mennyit számít egy személyre szabott edzésterv. Az intenzívebb mozgás mellett még jobban odafigyelek arra, hogy mikor, mit és mennyit eszem. Nem kell fogynom, és olyan elvárás sincs, hogy hány kilót mutasson alattam a mérleg, az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Tudom, hogy mindig van mit javítanom a testemen, de a speciális edzéssel és a diétával hamarosan elérem a magam elé kitűzött célt" – mondta a magyar szépségkirálynő, akit a december 20-i, Las Vegas-i világdöntőn bikiniben is megcsodálhatunk majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.