Kiderült! Ezt eszik a Victoria's Secret modelljei a backstage-ben

Forrás: Northfoto -
modell diéta backstage Victoria's Secret ételek fogyókúra edzés evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokon át tartó szigorú diétával és kemény edzésekkel érik el az álomalakot a Victoria's Secret angyalai, ám az energiára még nekik is szükségük van ahhoz, hogy végigcsinálják a show-t

Akár a Victoria's Secret modellje valaki, akár nem, enni akkor is kell. Ám a világhírű fehérneműmárka angyalaként természetesen egyáltalán nem mindegy, mit falatozik valaki a backstage-ben a divatshow előtti percekben.

Ezért az alakért bizony meg kell dolgozni! Forrás: Northfoto

Mint a színfalak mögött készült fotókról kiderült, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Behati Prinsloo és társai apró, de tápláló ételekkel biztosítsák, hogy elegendő energiájuk legyen a kifutón. Így például rukkolás szendvicsek, banán, müzliszelet, alma, illetve zöldségchips kerül a modellek asztalára.

Arra azonban figyelnek, hogy ne tegyék tönkre több hónapon át tartó diétájukat és edzésüket: csakis apró falatokat vesznek magukhoz.

Ilyen volt az év legforróbb bemutatója

A Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Itt mutatjuk is az idei felhozatalt!
Lebetegedett a Victoria's Secret legdögösebb angyala - mi lesz így a bemutatóval?http://www.life.hu/drlife/20151106-lebetegedett-a-victorias-secret-legdogosebb-angyala-candice-swanepoel.htmlAz influenza a legszebbeket sem kíméli: Candice Swanepoel pár nappal a fehérneműcég éves show-ja előtt robbant le. Dr. LifeOrigoÉveken át félrediagnosztizálták a Lyme-kóros fitneszmodellthttp://www.life.hu/drlife/20151110-jessica-bennett-lyme-koros-fitneszmodellt-es-uzletasszonyt-eveken-at-felrediagnosztizaltak.htmlJessica Bennettnek nem csupán a karrierje ment tönkre, hanem az egészsége is: a 31 éves fitneszmodell és üzletasszony szervezete teljesen legyengült orvosai gondatlansága miatt. Dr. Life--Álomnők a Victoria's Secret kifutóján - Ilyen volt az év legforróbb bemutatója http://www.life.hu/trend/20151111-alomnok-a-victoria-s-secret-kifutojan-ott-volt-candice-swanepoel-kendall-jenner.htmlA Victoria's Secret éves divatshow-ján készült fotókat imádjuk nézegetni, még akkor is, ha a tökéletes idomok láttán gyakran érzünk irigységet. Itt ugyanis a LEGLEGLEG modellek egy négyzetméterre eső száma magasabb, mint bárhol a világon, és a ruhák, mármint a fehérnemű-kreációk pedig minden évben abszolút lenyűgözőek. Mutatjuk is az idei felhozatalt! Trend--Döbbenetes! Így néz ki a 62 éves modell - jobban fest, mint egy 30 éveshttp://www.life.hu/trend/20151106-christie-brinkley-hatvanket-eves-modell-ugy-nez-ki-mint-egy-harminc-eves.htmlMinden férfi álma: a nő, aki egyáltalán nem öregszik. Természetesen ilyen nem létezik, habár ma már minden szinte csak pénz kérdése. Talán Christie Brinkley is tetemes mennyiségű dollárt költött magára, hiszen a megtévesztésig úgy néz ki, mint egy harminc éves. Trend--Gigi Hadidot kétszer utasította el a Victoria's Secret, ám harmadszorra megcsináltahttp://www.life.hu/trend/20151111-gigi-hadid-modellt-ketszer-utasitotta-el-a-victorias-secret-harmadszorra-felvettek.htmlA 20 éves modellnek egy álma vált valóra azzal, hogy kedden végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka kifutóján. Trend--Magyar modell Bud Spencer unokájának szerelmehttp://www.life.hu/intim/20151105-bud-spencer-vilaghiru-szinesz-unokaja-alessandro-pedersoli-magyar-modellbe-vass-vivienbe-szerelmes.htmlKi gondolná, hogy igazi világsztárvér csörgedezik Vass Vivien udvarlójának ereiben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.