Rábaközi Andrea: "Ezért a külsőért meg kellett szenvedni"

Forrás: Facebook!Rábaközi Andrea -
Rábaközi Andrea modell diéta edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter nagysikerű, Áj Láv Jú című számából készült klip főszereplőjeként férfiak tömegei szerettek bele. 25 év után Andrea külseje szinte semmit sem változott - titkát most elárulta az olvasóknak. 

A modellből lett üzletasszonyt legutóbb a Sztárban sztár színpadán láthattuk, ahol a zsűrit teljesen lenyűgözte a megjelenése. Az elmúlt években keményen kellett dolgoznia, hogy megtartsa ezt az álomalakot, sőt, sokszor ezt koplalással, és szigorú diétával érhette el - írja a Story magazin.

Forrás: Facebook/Rábaközi Andrea

"Hetente rendszerint így is koplalok egy napot. Régen sokat sportoltam, ez megalapozta a mostani kondíciómat, mára a sport háttérbe szorul. Viszont ha a külsőmről van szó, nem kegyelmezek magamnak. Ritkán eszem, és akkor is csak nyerset. Abból még nem főtt ki az értékes tápanyag" - mesélte Andrea.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Reggel vagy este jobb edzeni? Most megtudhatod!http://www.life.hu/ez-zsir/20151117-edzes-testmozgas-reggel-vagy-este-ezeket-erdemes-szem-elott-tartani.htmlMindig irigyelted azokat, akik képesek úgy érkezni a munkába, hogy reggel már edzettek egy órát? Te az a fajta csaj vagy, aki miatt este 10-ig tart nyitva a konditerem? Most megtudhatod, este vagy reggel érdemesebb rávenni magad a testmozgásra! Ez Zsír!--Kiderült, hogyan tartja karban álomalakját Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-cindy-crawford-szupermodell-megmutatta-hogyan-tartja-karban-alomalakjat-ugralokotelezessel.htmlA 49 éves modell egyszerű, de mégis nagyszerű edzésformát választott - lehet, hogy nekünk is ki kellene próbálni az ugrabugrálást? Ez Zsír!--Bencsik Tamara lapos hasat villantott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-bencsik-tamara-kockas-hasat-villantott-az-enekesno-foton-mutatta-meg-az-edzes-vegeredmenyet.htmlA Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk, hiszen Tamara igazi álomalakot posztolt a követőinek. Ez Zsír!OrigoMádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-madai-vivien-dobbenetesen-lefogyott-elarulta-a-titkat.htmlAz elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. Ez Zsír!--Tanuld meg irányítani a figyelmedet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-jogaiskola-a-jogaklikkel-iranyitsd-a-figyelmed-es-megkapod-a-valaszt-a-legnagyobb-kerdesre.htmlA jógagyakorlás egyik jótékony hatása, hogy megtanít irányítani a figyelmedet. Amíg sikerül figyelő pozícióba helyezkedned, addig maximálisan jelen vagy. Ha figyeled a tested, nem lehetsz azonos a testeddel. Ha figyeled a lélegzeted, nem lehetsz azonos a lélegzeteddel. Ha figyeled az elmédben zajló folyamatokat, akkor nem lehetsz azonos az elméddel. Akkor ki vagy valójában?Ez Zsír!ThinkstockA hét leggyönyörűbb feneke Doutzen Kroes-é – Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-doutzen-kroes-modell-a-het-leggyonyorubb-feneket-villantotta.htmlA mindig dögös modell ezúttal is szuperszexi képet posztolt magáról – formás popsijával a középpontban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.