"Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim" - Mádai Vivien elárulta bombaalakjának titkát

Forrás: Facebook/Mádai Vivien -
séta diéta bombaalak fogyás babakocsi hízás Mádai Vivien evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető visszanyerte szülés utáni vékony alkatát, pedig nem emel súlyzókat és nem kínozza magát edzőteremben.

Mádai Vivien kisfiának köszönhetően lendült formába. Mióta a csöppség tipegni kezdett, egy perc nyugta sincs anyukájának – írja a Story.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Élvezem, hogy újra rám jönnek a ruháim. A fogyást eredményező életmódváltás elsősorban nem az alakom, hanem az egészségem érdekében határoztam el. Ennek egyik fő része, a napi egy óra séta, amely most már teljesen beépült az életünkbe. A hegyek között lakunk, így jó edzésnek számít, amikor a babakocsit felfelé tolom. A másik nagy váltás az étkezésemben következett be. Zénó mellett nincs időm hosszasan lakmározni, így azokat az egészséges és könnyű ételeket eszem, melyeket neki készítek" – mondta Vivien.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/antal-timi-az-ez-zsirban-BjaBGuBSVzzXeRCy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.