Tóth Gabit alig sikerült belepasszírozni Lajtai Kati egykori ruhájába

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi hívta fel a tévénézők figyelmét arra, hogy Tóth Gabira bizony felszaladt néhány kiló. Úgy fogalmazott, más testi adottságokkal rendelkezik, mint Lajtai Kati.

Tóth Gabi csodálatosan hozta Lajtai Katit, akit szó szerint meg is ríkatott a Sztárban sztár vasárnap esti döntőjében. A ruhája azonban valljuk be, valóban nem volt annyira előnyös...

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Korábban írtunk már arról, hogy a Sztárban sztár miatt felbolydult Gabi élete, és emiatt felszaladt néhány pluszkiló az énekesnőre. Akkor elmondta, hogy ez egyáltalán nem zavarja:

"Valóban felszaladt egy-két kiló, én is észrevettem, de ez szerintem normális. Most minden a Sztárban sztárról szól, és külön a sportra, a mozgásra nincs annyi időm. Nekem pedig szükségem van rá, hisz kicsit hízékony alkat vagyok. Ráadásul a próbák miatt rendszertelenül eszem, előfordul, hogy későn, nehezebb ilyen időszakban annyira odafigyelni erre. Most a legfontosabb az, hogy hétről hétre a maximumot nyújtsam a színpadon, utána jöhetnek a hasizomgyakorlatok” - nyilatkozta legutóbb.

Evelin után Gáspár Virág is rengeteget fogyott - Apja névnapi fotót tett közzé róla!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-gaspar-gyozo-nyilvanos-kozossegi-oldalan-koszontotte-fel-a-lanyat-evelint.htmlNovember 26-án, Virág napján szuper fotóval köszöntötte kisebbik lányát Győzike. Virág kész nő lett, és csinosabb, mint valaha. Ez Zsír!OrigoKiderült, mitől olyan tökéletes Kimi Räikkönen kedvesének popsija: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151122-kimi-raikkonen-kedves-minttu-virtanen-tollaslabdaval-tartja-karban-a-testet.htmlA Forma-1 korábbi világbajnokának, Kiminek a kedvese, és gyemrekének anyja szinte mindig dögös. Csodás az alakja, gyönyörű a bőre, és boldogan mosolyog a kamerába. Most az is kiderült, hogyan tartja karban a testét. Ez Zsír!--Jóga az adventi időszakban - fontosabb, mint hinnéd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-az-adventi-idoszakban.htmlSok nőben csak a gyermekvárás és a szülés időszakában tudatosul igazán, hogy a teste ki van téve a természet törvényeinek. Másokra az idő múlása, az évszakok változása hat intenzívebben. A jógagyakorlás közben is érhetnek téged hasonló felismerések arról, hogy a természet része vagy, és akkor is hatnak rád a változásai, ha erről néha megfeledkezel! Ez Zsír!ThinkstockSarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoÉNB Kristóf felsőteste tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151128-enb-kristof-felsoteste-tokeletes.htmlNéha igazi gyöngyszemeket rejteget az Éjjel-nappal Budapest Facebook oldala. Ilyen például ÉNB Kristóf szexi felsőteste is. Ez Zsír!--Jógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.