15 kilótól kellett megszabadulnia a Star Wars miatt Carrie Fishernek

Forrás: Good Housekeeping/Brian Bowen Smith -
súlyveszteség diéta színésznő Star Wars fogyás Carrie Fisher étkezés fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra láthatjuk nagyképernyős szerepében a színésznőt, aki szerint a legnagyobb nyomást számára a fogyókúra jelentette.

Már csak alig néhányat kell aludnunk, és nemsokára a mozikba kerül minden idők egyik legjobban várt filmje, a Star Wars folytatása, vele együtt pedig Carrie Fisher is, aki számára az ikonikus mozifilm hozta el a világhírnevet.

Forrás: Good Housekeeping/Brian Bowen Smith

A színésznő, aki mindössze 19 éves volt, amikor Leila hercegnő bőrébe bújt, elmondása szerint a legnagyobb nyomást számára a súlyvesztés jelentette: nagyjából 15 kilótól kellett megszabadulnia a szerephez.

Nem volt hajlandó kimenni az lángoló szex shopból, mert nem nézte végig a pornófilmethttp://www.life.hu/intim/20151127-nem-volt-hajlando-kimenni-az-langolo-szex-shopbol-mert-nem-nezte-vegig-a-pornofilmet.htmlHamburg egyik szex shopja váratlanul kigyulladt, az egyik fanatikus vásárló azonban ennek ellenére sem akarta elhagyni az üzletet. Intim--Kis Grófo a Star Wars rohamosztagosokról: "Robotnézésük meg járásuk volt!"http://www.life.hu/sztarok/20151124-kis-grofonak-nagyon-bejottek-a-star-wars-rohamosztagosok-akik-az-o-dalara-raztak.htmlAhogy azt a Life.hu is megmutatta, a nagy Star Wars-őrületben elkészült az internetezők legújabb kedvence, a videó, amelyben Kis Grófo slágerére rázzák a birodalmak. TV + Sztárok--Kiderül! Pitt és Aniston haldokló házasságáról készítette filmjét Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151130-angelina-jolie-brad-pitt-es-jennifer-aniston-haldoklo-hazassagarol-keszitett-filmet.htmlAz elmúlt héten Amerikában bemutatott By the sea című filmet Angelina Jolie írta és rendezte. A színésznő rengeteg kritikát kapott a sztori miatt, sokan ugyanis Brad Pitt és Jennifer Aniston házasságát látják bele. TV + SztárokOrigoHarrison Ford megviccelte a Star Wars-rajongókat - Videó!http://www.life.hu/news/20151120-harrison-ford-igy-cseveg-a-star-wars-fanokkal-volt-aki-elsirta-magat.htmlMicsoda mázlisták! Te mit szólnál, ha egy átlagos beszélgetés közepén felbukkanna Han Solo a monitorodon? Pár ember átélhette ezt az élményt. News--Itt a Star Wars 7 magyar nyelvű előzetese - Videó!http://www.life.hu/kult/20151030-megjelent-a-star-wars-uj-reszenek-magyar-szinkronos-elozetese-tobb-nem-lesz-a-premierig.htmlAhogyan az várható volt, elkészült a legendás űropera legújabb részének magyar változata, melyben régi klasszikusok hangjait is hallhatjuk. KultOrigoElhunyt a rákos férfi, aki elsőként láthatta a Star Wars 7-ethttp://www.life.hu/drlife/20151110-meghalt-a-rakkal-kuzdo-star-wars-rajongo-miutan-megnezhette-az-uj-reszt-a-stab-is-gyaszol.htmlDaniel Fleetwood egyetlen kívánsága az volt a halála előtt, hogy láthassa az űropera legújabb részét. J.J. Abrams teljesítette a kérését, és megnézhette az új filmet. Pár nap múlva a férfi meghalt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.