Csontsoványra fogyott Gáspár Evelin

fogyás Gáspár Evelin bombanő csontsovány edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hónapok óta tartó kemény munka meghozta gyümölcsét: Gáspár Evelin bomba nő lett.

A rengeteg edzés látványos eredményt hozott, Győzike nagyobbik lánya – legújabb Instagram-fotója alapján – teljesen lefogyott.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Evelin egyébként az utóbbi években 30 kilót adott le, bár az eredménnyel sokszor így sem volt elégedett. Mi nagyon szeretjük a nőies, gömbölyű idomokat, így Evelint is arra biztatnánk, hogy ennél többet ne fogyjon.

Molnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Jóga az adventi időszakban - fontosabb, mint hinnéd!http://www.life.hu/ez-zsir/20151126-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-az-adventi-idoszakban.htmlSok nőben csak a gyermekvárás és a szülés időszakában tudatosul igazán, hogy a teste ki van téve a természet törvényeinek. Másokra az idő múlása, az évszakok változása hat intenzívebben. A jógagyakorlás közben is érhetnek téged hasonló felismerések arról, hogy a természet része vagy, és akkor is hatnak rád a változásai, ha erről néha megfeledkezel!Ez Zsír!ThinkstockA hawaii napfényben mutatta meg tökéletes testét Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-nicole-scherzinger-enekesno-hawaii-on-mutatta-meg-bikinialakjat.htmlA Pussycat Dolls egykori énekesnője jelenleg épp Hawaiin sütteti a hasát, innen köszönt be rajongóinak az Instagram-oldalán. Ez Zsír!--Rubint Réka még az ünnepek alatt is fogy - Elárulta titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151130-rubint-reka-fitnesz-edzo-allitja-az-unnepek-alatt-is-lehet-fogyni.htmlA fitneszkirálynő elmondta, hogy nem kell félni az ünnepektől: figyelni kell rá, hogy jó minőségű ételeket fogyasszunk, valamint elejét kell venni a traktálásnak. Még jól is jöhet, hogy ilyenkor többször eszünk naponta. Ez Zsír!OrigoTóth Gabit alig sikerült belepasszírozni Lajtai Kati egykori ruhájábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151129-toth-gabit-alig-sikerult-belepasszirozni-lajtai-kati-egykori-ruhajaba.htmlKasza Tibi hívta fel a tévénézők figyelmét arra, hogy Tóth Gabira bizony felszaladt néhány kiló. Úgy fogalmazott, más testi adottságokkal rendelkezik, mint Lajtai Kati. Ez Zsír!--ÉNB Kristóf felsőteste tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151128-enb-kristof-felsoteste-tokeletes.htmlNéha igazi gyöngyszemeket rejteget az Éjjel-nappal Budapest Facebook oldala. Ilyen például ÉNB Kristóf szexi felsőteste is. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.