Nem akar diétázni a 107 kilós tinédzser, mert nem akarja elrontani a gyerekkorát

Forrás: Channel 5 -
diéta fogyás tinédzser gyerekkor gyermekkor túlsúly fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry Palmer még csak 14 éves, de a súlya dupla akkora, mint más hasonló korú gyereké. Hiába aggódják betegre magukat a szülei, a fiúnak esze ágában sincs fogyni.

Bár szülei, Christina és Barry Palmer igyekeznek a lelkére beszélni, a 14 éves Harry hajthatatlan, és elmondása szerint semmi kedve fogyókúrázni, mert ezzel csak elrontja a legszebb gyermekéveit.

Forrás: Channel 5

A korábban profi focistaként ténykedő asszony és a hivatásos katona férj a Mail Online-nak elmondták: soha nem gondolták volna, hogy gyermekük túlsúlyos lesz. Az egyébként kitűnő tanuló, a színjátszásban és a főzésben is tehetséges Harry most 107 kilót nyom.

Megvannak a világ legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/news/20151028-a-times-megvalasztotta-2015-legbefolyasosabb-tinedzsereit.htmlA Times magazin idén is összeállította a 30 legbefolyásosabb tinédzser listáját. News--Hatalmas fenekű plus-size modell az internet legújabb sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151208-iskra-lawrence-megmutatja-hogyan-lett-pluszkilokkal-is-szexi-valaki.htmlIskra Lawrence szinte napi szinten oszt meg magáról retusálatlan fotókat a hivatalos Instagram oldalán. A lány ugyanis eldöntötte: többé nem akarja takargatni magát.Azóta majdnem négyszázezren kezdték el követni őt. Ez Zsír!OrigoTinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoHozd formába a vállaidat - így jobban bírod a karácsonyi őrületet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151204-jogaiskola-a-jogaklikkel-hozd-formaba-a-vallaidat-hogy-jobban-bird-a-karacsonyi-oruletet.htmlMire következtetünk abból, hogy tartjuk a vállunkat? Gondoltad volna, hogy a test ezen területe rengeteg mindenről árulkodik? Még nem késő formába hozni, hogy jobban bírd a karácsonyi "csomagot"! Ez Zsír!--Rátalált a szerelem a világ egykori legkövérebb tinédzserérehttp://www.life.hu/intim/20151125-georgia-davis-a-vilag-egykori-legkoverebb-tinedzserere-ratalalt-a-szerelem.htmlGeorgia Davis egykor Anglia legkövérebb, és valószínűleg legszomorúbb fiatalja volt. Mára azonban nem csupán súlyának jelentős részétől szabadult meg, hanem egy férfi mellett újra boldognak érezheti magát. IntimOrigoNádai Anikó karcsúbb, mint valaha: Karácsonyi fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151206-nadai-aniko-karcsubb-mint-valaha-karacsonyi-fotot-posztolt.htmlNádai Anikó, aki mostanában leginkább csodaszép kisfiáról oszt meg fényképeket, megvillantotta tökéletes alakját. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.