mozgás gerincjóga jóga gerinc alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a gerincjóga kerül terítékre. 

Mivel ennek a sportnak többféle válfaja van, itt volt az ideje annak, hogy egy újabbat teszteljek a saját bőrömön, ezúttal a gerincjóga került górcső alá.

Fotó: Németh Balázs

A jógát több dolog miatt kedvelem, az egyik ok – ami banálisnak tűnhet – az, hogy végig mezítláb vagyunk az óra során. Sokkal jobb és kényelmesebb így csinálni a gyakorlatokat, mint ha sportcipőben ugrándoznánk.

Fotó: Németh Balázs

Sokszor hallani ezt-azt a jógáról, miszerint guruk művelik, vagy éppen már túl divatos lett, ráadásul minden bokorban teremnek már jógaoktatók. Tény, hogy érdemes alaposan utánajárni, hogy kihez megyünk el edzeni – ez mondjuk minden sport esetében igaz. Kedves olvasóm, ne félj a jógától, hiszen ha elmész, nem leszel semmilyen woodoo áldozata!

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kipróbáltuk: Sittes edzéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151207-kiprobaltuk-sittes-edzes-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a sittes edzés kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Reggaenesshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-kiprobaltuk-reggaeness-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a Reggaeness kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Aikidóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-kiprobaltuk-aikido-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az aikidó kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: Boot uphttp://www.life.hu/ez-zsir/20150601-kiprobaltuk-boot-up-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a Boot Up! kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: tollaslabdahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-kiprobaltuk-tollaslabda-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a tollaslabda kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: deepworkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150427-kiprobaltuk-deep-work-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a deepwork kerül terítékre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.