Nem takargatja testét Gáspár Evelin

fogyás Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelinre karácsony alatt sem kúsztak fel pluszkilók. A celebcsemete megmutatta, milyen jól néz ki bikiniben. 

Formás popsi, vékony derék. Gáspár Evelin nem hiába sanyargatja magát edzőtermekben. A legutóbbi, családi nyaralásukon készült képet húga, Virág készítette, aki az Instagramon meg is köszönte nővérének, hogy a fotósa lehetett.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Micsoda nő! Sarka Kata edzőruhája nem sokat bíz a képzeletrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151228-sarka-kata-edzoruhaja-nem-sokat-biz-a-kepzeletre.htmlSarka Kata már megkezdte az ünnepek utáni edzést, méghozzá egy igazán szexi, alakjához simuló dresszben. Még a lélegzetünk is elállt tőle! Ez Zsír!OrigoMáris elkezdte ledolgozni a bejglit Csonka Andráshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151227-maris-elkezdte-ledolgozni-a-beglit-csonka-andras-karacsony-utan-edzeni-ment.htmlA Life.hu sztárszerzői igazán sportos életet élnek. Néhány órával ezelőtt Sarka Kata posztolt az edzéséről, most pedig Csonka András tette ugyanezt. Ez Zsír!Origo2016 szuperélelmiszere a kávéliszt lesz?http://www.life.hu/ez-zsir/20151225-kaveliszt-az-uj-szuperelelmiszer.htmlMindig van új a nap alatt, és évente csatlakozik 1-1 furcsaság a szuperélelmiszerek csoportjához. 2015-ben a szakértők néhány afrikai zöldséget hirdettek valódi csodaszerként, előtte a bivalybogyó volt a sláger, most pedig, úgy tűnik, 2016 kedvence a kávéliszt lesz. Ez Zsír!--Életük a fitnesz, és ez párban könnyebb: Széplaki Dávid és Krassalkovics Zsófia a legfittebb pároshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151223-fitneszmodellek-parban-szeplaki-david-krassalkovics-zsofia.htmlMindketten rajonganak az edzésért, a fitneszért, kőkeményen figyelnek az étrendjükre, és inspirálják egymást: Széplaki Dávid és Krassalkovics Zsófia egy párt alkotnak, és a közös pont az életükben nem csak a mozgás szeretete. A Life.hu sorozatában egy inspiráló fiatal pár mesél sportos mindennapokról, diétáról és az egymáshoz való alkalmazkodásról. Ez Zsír!--Eva Herzigova simán letagadhatna akár 20 évet is - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151222-eva-herzigova-igaz-szexistenno-a-kora-ellenere-is-dogos-fotok-a-modellrol.htmlA 46 éves cseh szupermodell a mai napig sikeres, és rengeteg felkérést kap nagyobb divatmagazinoktól. Elmondása szerint a fiatalság titka: a szerelem. Ez Zsír!Origo5 perces szeretetmeditáció és emésztést könnyítő gyakorlatok karácsonyra, Neked!http://www.life.hu/ez-zsir/20151221-jogaiskola-a-jogaklikkel-5-perces-szeretetmeditacio-es-emesztest-konnyito-gyakorlatok-karacsonyra.htmlA készülődés, csodavárás időszaka lassan beteljesedik, és egy egészen különleges, teliholdas karácsony vár ránk a héten. Ideje megállni és megélni az ünnepet, amiben a jóga is segíthet neked! Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.