Ejha! Bódi Sylvi brutális izmokat villantott

izom comb Bódi Sylvi combizom kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda test! Bódi Sylvi mutatványától, mely láttatni engedte elképesztő kar- és combizmait, a lélegzetünk is elállt. 

A gyönyörű modell nagyon sportos életet él, rendszeresen szörfözik és rúdtáncolni is kitűnően tud, ez pedig meglátszik csodálatos alakján is. Sylvi legutóbb Hawaii-n mutatott be egy elképesztő rúdtáncos fogást, melynek során gyönyörűen kirajzolódtak kar- és lábizmai. Elképesztő!

Forrás: Instagram/ Bódi Sylvi

Micsoda nő! Sarka Kata edzőruhája nem sokat bíz a képzeletrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151228-sarka-kata-edzoruhaja-nem-sokat-biz-a-kepzeletre.htmlSarka Kata már megkezdte az ünnepek utáni edzést, méghozzá egy igazán szexi, alakjához simuló dresszben. Még a lélegzetünk is elállt tőle! Ez Zsír!OrigoAdele elárulta, hogyan szabadult meg 28 kilótólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151220-adele-felhagyott-a-teazassal-es-28-kilotol-szabadult-meg-az-evek-alatt.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: Adele elképesztően lefogyott. Most pedig azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti, hogy 28 kilótól szabadult meg az elmúlt években. Ez Zsír!--Megdöbbentő! Ronaldo sosem volt még ennyire kövérhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-a-hires-focista-ronaldo.htmlNagyon elhanyagolta magát az egykori sztárfocista, akit hatalmas pókhassal kaptak lencsevégre egy brazíliai hotel teraszán. Ez Zsír!--Mádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-madai-vivien-dobbenetesen-lefogyott-elarulta-a-titkat.htmlAz elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. Ez Zsír!--Ennyire soványnak még sosem láttuk Cinthya Dictatorthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151115-cinthya-dictator-lefogyott-indiaban-meg-sosem-lattuk-ilyen-sovanynak.htmlCinthya épp Indiában utazgat, és a gyönyörű tájakon kívül, melyeket eddig meglátogatott, valami egészen más is szemet szúrt: méghozza a lány hihetetlenül vékony alakja. Ez Zsír!OrigoKatalin hercegné ijesztően vékony lett - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151026-katalin-hercegno-nagyon-lefogyott-megdobbentoen-nez-ki.htmlSzinte már sokkolóan sovány Vilmos herceg neje; a róla készült legújabb képeken tisztán látszik: Katalin hercegné csont és bőr. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.