Óriási terpesszel indította az évet Aleska, vagyis Sáfrány Emese

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese -
terpesztés Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem csak Sarka Kata számára fontos az edzés 2016 első napjaiban.

A csodás testű híresség kőkemény edzéssel kezdte az új évet. Erről fel is töltött egy fotót nyilvános közösségi oldalára. Íme Emese csodás terpesze:

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

Nagyon irigyek vagyunk!

2015 a tökéletes popsik éve volt - 10 Instagram-fotó, amiktől biztosan többet edzel az új évbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-a-legszebb-popsik-2015-ben-instagram-kepek.htmlAz ünnepek után bizony nem könnyű belelendülni az edzésbe, pedig a bejgliháj nem fog magától elillanni. Ha idén nyáron is tökéletes popsit szeretnél, a következő hírességek 2015-ös Instargram-fotói egészen biztosan inspirálnak majd! Ez Zsír!Thinkstock6 ételtrend, amit érdemes kipróbálnod 2016-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151231-egeszseges-eletmod-eteltrendek-amiket-erdemes-kiprobalnod-2016-ban.htmlAz egészséges életmód, a tudatos étkezés mindig jó ötlet, de tudjuk jól, hogy minden évnek megvannak a maga táplálkozási trendjei. 2015-ben csupa furcsaság volt a listán, most viszont megmutatjuk, mit tartogat 2016! Ez Zsír!--Egy év alatt 30 kilót fogyott - Barátai sem ismertek ráhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160101-egy-ev-alatt-30-kilot-fogyott-keeley-farrar.htmlA 25 éves Keeley Farrar több mint 100 kiló volt, amikor elhatározta, hogy megváltoztatja életét és ezzel együtt a testét is. Ez Zsír!--Edzőteremben kezdte az új évet Sarka Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160101-edzoteremben-kezdte-az-uj-evet-sarka-kata.htmlHa esik, ha fúj, ha itthon vannak, ha pihennek valahol, Sarka Kata odafigyel arra, hogy a napi testmozgása meglegyen. Meg is van az eredménye. Ez Zsír!OrigoBanicz Noémi alakja tökéletes – így edz és étkezik Miss Perfect Bodyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151229-banicz-noemi-lett-miss-perfect-body-kinaban-edzesrol-etkezesrol-kerdeztuk.htmlKarácsony előtt ismét bizonyították szépségüket a magyar lányok: december 20-án a kínai Nancsingban rendezett Miss All Nation Pageant versenyen a 18 éves kaposvári Banicz Noémi zsebelhette be a Miss Perfect Body díjat. De vajon a fiatal életkoron kívül mi kell még a tökéletes testhez? Erről faggattuk a magyar szépséget. Ez Zsír!--Radics Gigi végtelen lábaival nem tudunk betelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160101-radics-gigi-vegtelen-labakat-villantott.htmlGyönyörű ruhában lépett fel szilveszter éjszaka Radics Gigi. A Megasztár egykori nyerteséről meg nem mondanánk, hogy valaha súlyproblémákkal küzdött. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.