Gyönyörű lábakkal csapatja Madagaszkáron Bódi Sylvi

Bódi Sylvi szörfözés szörf Madagaszkár nyaralás playmate láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellből lett profi szörföző újabb egzotikus helyen tölti jól megérdemelt pihenését.

Mindössze néhány héttel ezelőtt tért haza a mesés Mikronézia egyik szigetéről Bódi Sylvi, az egykori playmate pedig nemrég egy jól sikerült lábfotóval köszönt be rajongóinak Madagaszkárról, ahová néhány nappal ezelőtt érkezett meg.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Mi pedig nem tudjuk eldönteni, hogy a napsütéses, bikinis időjárás, vagy Sylvi gyönyörű lábai miatt irigykedjünk a szépségre.

Brutális átalakulásra szánta magát egy pár az esküvőjük kedvéért http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-kemeny-edzesbe-kezdtek-az-eskuvojuk-miatt-elkepeszto-atalakulason-esett-at-a-par.htmlClaire és Stephen addig nem akart oltár elé állni, amíg nem elégedettek az alakjukkal. A fiatal pár hónapokig edzett, melynek meglett az eredménye. Ez Zsír!OrigoVáltoztass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!http://www.life.hu/ez-zsir/20151218-uj-evi-fogadalom-terj-at-az-egeszseges-eletmodra.htmlKevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod – fogadd meg tippjeinket!Ez Zsír!--Christina Milian hátsója felforrósítja a hangulatot - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-christina-milian-mutogatta-a-feneket-a-parton-szexi-foto-az-enekesnorol.htmlA dögös énekesnő éppen Miami Beach tengerpartján pihen a családjával, ahol több testrészét is közelebbről szemügyre vehették a rajongók. A legszembetűnőbb a formás feneke volt. Ez Zsír!--Kinek van a legjobb feneke? Iszak Eszti, Hosszú Katinka és Gáspár Evelin is villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-celeb-popsi-mustra-iszak-eszti-hosszu-katinka-es-gaspar-evelin-is-villantott.htmlA hideg téli mínuszokat hazai sztárjaink fenékmutogatással dobják fel - szerintetek melyikőjüknek van a legnyerőbb popsija? Ez Zsír!--Christina Milian hátsója felforrósítja a hangulatot - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-christina-milian-mutogatta-a-feneket-a-parton-szexi-foto-az-enekesnorol.htmlA dögös énekesnő éppen Miami Beach tengerpartján pihen a családjával, ahol több testrészét is közelebbről szemügyre vehették a rajongók. A legszembetűnőbb a formás feneke volt. Ez Zsír!--Szinglijóga - jógázz, hogy közelebb kerüljön a szerelem!http://www.life.hu/ez-zsir/20160104-jogaiskola-a-jogaklikkel-szingli-joga-jogazz-hogy-kozelebb-keruljon-a-szerelem.htmlAz év első cikke hozzád szól, ha idei terveid között szerepel a "szerelem". Bárhol is tartasz párkapcsolatodban, sok mindenben segíthet a jóga! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.