Terhesség alatt is csúcsformában: tanulj az Instagram-sztártól, Mirella Ingamells-től!

Forrás: Mirella Ingamells -
terhesség fitnesz táplálkozás babavárás egészséges életmód várandósság sport Instagram edzés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mirella Ingamells szerint a babavárás alatti időszak sem lehet kifogás arra, hogy a kismamák a tévé előtt üljenek és csokit egyenek, helyette mozogniuk kell, ahogyan annak idején ő is tette.

Kettő helyett enni? Mirella Ingamells szerint mindezt csak kifogásként használják a kismamák, hogy a várandósságuk idején elengedjék magukat.

Forrás: Mirella Ingamells

"Láttam olyan nőt, aki rengeteget hízott a terhessége alatt, de nem gondolta, hogy ez olyan nagy gond lenne.

Forrás: Mirella Ingamells

Mirella, aki 5 hónappal ezelőtt adott életet kislányának, terhessége alatt sem hanyagolta a súlyemelést, kívánosságát pedig egészséges nassolnivalókba fojtotta, mint a kókuszdió és a granola. A fitneszőrült édesanya ma várandós nők millióinak ad tanácsot táplálkozás és mozgás terén nemrég megjelent könyvében.

Várandósan is fitten - Sportolj a terhesség alatt!

A várandósság egy egészen különleges állapot. A kilenc hónap alatt, amíg várod a kisbabád, folyamatos változáson mész keresztül testileg és lelkileg. A Life.hu itt adott tippeket ahhoz, hogyan tudod karban tartani a szervezeted a terhesség ideje alatt, és milyen sportok vagy mozgásformák segítenek abban, hogy harmóniában maradj önmagaddal és a születendő gyermekeddel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.