Igazi izomember vált Győzikéből - Fotó!

súly fotó Gáspár Győző edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman testén bizony meglátszik a kemény munka, és egyre izmosabbá válik a sok edzés következtében. A változás szemmel látható!

Az énekes az újévben életmódváltásba kezdett, amivel jó pár kilótól sikerült megszabadulnia. Az eredményről egy képet is posztolt, mellé pedig leírta a gondolatait az elmúlt hetek munkájáról.

Kattints ide a fotó megtekintéséért!

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

"Az a torokszorító érzés, amit akkor érzel, amikor valami újba fogsz. Az égő izmok az edzésen, a gombóc a gyomrodban a fontos megbeszélésnél, az éhségérzet a fogyókúránál: úgy tűnhet, ezek jelzések arra, hogy hagyd abba. Nem elég, hogy átküzdötted magad a döntés mocsarán, a kételyek erdején, most még EZ is az utadba áll. Szándékosan fizikai fájdalmat okozva, hogy rábírjon: add fel. De ezek nem ezt üzenik. Ezek a tünetek annak a jelei, hogy amire elszántad magad, az VALÓDI változás. Nem csak a gondolataidban létezik, nem álom többé, hanem VALÓSÁG. Ezek a tünetek nem azt üzenik, hogy most hagyd abba, hanem azt, hogy csináld még, csináld tovább: jó úton jársz!" - írta a showman.

A víz alatt emel súlyt Kathryn Brown, fitneszedző - Varázslatos fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-viz-alatti-edzes-es-sulyemeles.htmlEdzőterem helyett a csodálatos Hawaii-szigetek egyik lagúnájában emelte a 30 kilós súlyzókat Jessica Bacerra modellje. Ez Zsír!OrigoElképesztően vékony derekat villantott Salma Hayekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-salma-hayek-szineszno-szules-elotti-alakja-elkepesztoen-vekony-volt.htmlA kerekded idomairól elhíresült színésznő a szülés előtti alakját osztotta meg követőivel Instagramon. Ez Zsír!--Sarka Kata kőkeményen edz - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-sarka-kata-modell-kokemeny-edzessel-kezdte-a-napot-es-sulyzozas-kozben-szelfizett.htmlA modell megmutatta, milyen, amikor súllyal a kezében, még egy szelfire is futja az erejéből. Ez Zsír!--Egy 3 éves kisfiú kockahasa ösztönzi az egészséges életmódra az egész Instagramothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-dash-meagher-3-eves-kisfiu-instagram-sztar-lett-sportos-eletmodja-es-kockahasa-miatt.htmlAlig pár éves, Dash Meagher máris olyan kidolgozott izmokkal rendelkezik, amelyet bármelyik idősebb férfitársa megirigyelne. Édesanyja szerint azonban Dash csupán egy kisfiú, aki a mozgásnál csak a fagyit szereti jobban. Ez Zsír!OrigoGondoltad volna? Csokival érheted el az álomalakodathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160106-csokoladeval-az-alomalakert.htmlA 23 éves Zanna Van Dijk fitneszedző szerint a szexi szelfi és a csokoládé a kulcs a dögös alak eléréséhez és megtartásához. Ez Zsír!--Változtass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!http://www.life.hu/ez-zsir/20151218-uj-evi-fogadalom-terj-at-az-egeszseges-eletmodra.htmlKevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod – fogadd meg tippjeinket!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.