Elképesztően vékony derekat villantott Salma Hayek

vékony derék szülés karcsúság Salma Hayek Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kerekded idomairól elhíresült színésznő a szülés előtti alakját osztotta meg követőivel Instagramon.
Forrás: Facebook/Salma Hayek

Akár vékony, akár kerekded, a nőiesen telt formáiról elhíresült színésznőt évek óta a világ leggyönyörűbb női között tartják számon. Alakjának titkát annak idején itt osztotta meg rajongóival.

Teljesen átalakult Debreczeni Zita külseje - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151223-debreczeni-zita-megvalt-hosszu-furtjeitol-uj-frizuraval-pozol-dogos-foto.htmlA dögös fotós az ünnepek alkalmával megváltoztatta a frizuráját. Frufrut csináltatott, és néhány centit le is vágatott hosszú fürtjeiből. Trend--Smink nélkül, vizes hajjal a legszebb Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20151217-salma-hayek-szineszno-smink-nelkul-es-vizes-hajjal-a-legszebb.htmlSemmi más, csak Salma Hayek teljes valójában: a színésznő megmutatta, hogy néz ki smink, retus és belőtt frizura nélkül. Trend--Így fest a 49 éves Salma Hayek: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151016-igy-fest-salma-hayek.htmlÍgy fest Kate Bosworth egy szál melltartóban. Így fest Hódi Pamela fürdőköpenyben. Így fest Sarka Kata futás után. Így fest egy krokodil, miután megevett egy naposcsibét. Így fest a csodaszép modell a naplementében. TV + Sztárok--Gondoltad volna? Csokival érheted el az álomalakodathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160106-csokoladeval-az-alomalakert.htmlA 23 éves Zanna Van Dijk fitneszedző szerint a szexi szelfi és a csokoládé a kulcs a dögös alak eléréséhez és megtartásához. Ez Zsír!--Férfiból nővé: így fest egy transznemű teste a plasztikai műtétek utánhttp://www.life.hu/drlife/20160106-fulvia-pellegrino-transznemu-no-teste-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlFulvia Pellegrino minden támogatást megkapott feleségétől, hogy véghez vigye tervét, és végre boldog lehessen abban a testben, amire mindig is vágyott. Dr. Life--Férfiból nővé: így fest egy transznemű teste a plasztikai műtétek utánhttp://www.life.hu/drlife/20160106-fulvia-pellegrino-transznemu-no-teste-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlFulvia Pellegrino minden támogatást megkapott feleségétől, hogy véghez vigye tervét, és végre boldog lehessen abban a testben, amire mindig is vágyott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.