Kulcsár Edina megmutatta, mi tökéletes alakjának a titka

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
szépségkirálynő hullahopp karika titok Kulcsár Edina tökéletes alak edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a szépségkirálynőnek nem jut ideje edzeni, akkor egy egészen egyszerű módszerrel formálja a derekát.

Kulcsár Edina odafigyel arra, hogy megőrizze gyönyörű alakját, ám van, amikor neki is csak "instantedzésre" jut ideje. Viszont abból nem enged, hogy ez is ugyanolyan hatékony legyen, mintha edzőteremben járt volna.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Ma nagyon sok dolgot csináltam, így sajnos nem jutottam el ma sem az edzőterembe, de szerencsére, még régen a modellkedés miatt beszereztem egy 1,5 kg-os hullahopp karikát, ami kitűnően formálja a derekat, és a csípőt! Lehet most mosolyogtok, de tényleg nagyon jó! Nekem egyszer lement 3-4 centi 5 nap alatt, napi 5-10 perctől!" – írta a kép mellé Edina.

Hozd formába magad 2016-ban - Trükkök, amikkel végre sikerülhet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160110-hogyan-lenduljunk-ujbol-formaba-az-unnepek-utan.htmlJanuárban fogékonyak vagyunk a változásra: enyhe lelkiismeret-furdalást érzünk az ünnepek alatti eszem-iszom miatt, tudjuk, hogy most kellene elhatározni magunkat, mégis, a téli hideg, a nem túl sok napfény és a munkához való visszatérés kicsit visszahúznak. Pedig itt az ideje, hogy belevesd magad az életmódváltásba, pláne az edzésbe – ebben segítünk most! Ez Zsír!ThinkstockSzexi felsőtestet villantott a Hungary's Got Talent győztesehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160111-szexi-felsoteste-villantott-a-hungarys-got-talent-gyoztes-csapatanak-a-dirty-led-light-crewnak-a.htmlHorváth Zoltán edzés közben kapta le a felsőjét és megmutatta, milyen szexi izmok lapulnak egy táncos pólója alatt. Ez Zsír!--Új év, új kezdet - használd ki a változás erejét!http://www.life.hu/ez-zsir/20160108-jogaiskola-a-jogaklikkel-uj-ev-uj-kezdet-hasznald-a-valtozast.htmlA Vinyasa Flow jóga gyakorlásában minden vinyásza (a napüdvözletből építkező összekötő gyakorlatsor) olyan, mint egy új kezdet. Mint amikor egy teleírt tábláról letörölsz mindent, hogy tiszta lappal kezdhess bele a következő kihívásba. Januárban pedig ez nagyon is aktuális!Ez Zsír!--12 hét alatt 10 kiló mínusz: így fogyott le a volt válogatott kézilabdás, Lőw Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160111-low-andrea-volt-valogatott-kezilabdas-10-kilot-fogyott-ime-a-modszere.htmlEgy korábbi sportsérülése miatt hónapokon át gipszben volt a kézilabdázó lába, felépülése után azonban 12 hét alatt sikerült formába lendülnie. Ez Zsír!OrigoA víz alatt emel súlyt Kathryn Brown, fitneszedző - Varázslatos fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-viz-alatti-edzes-es-sulyemeles.htmlEdzőterem helyett a csodálatos Hawaii-szigetek egyik lagúnájában emelte a 30 kilós súlyzókat Jessica Bacerra modellje. Ez Zsír!OrigoKissé meghízott az Esmeralda sorozat főszereplője, Leticia Calderonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-meghizott.htmlEmlékszel még a kilencvenes évek végén futó sorozat sztárjára? Mutatjuk, hogy néz ki Leticia Calderon mostanában. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.