Sarka Kata fotó diéta műsorvezető fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezető az utóbbi hetekben kemény diétába kezdett, hiszen másfél hét múlva egy kampányfotózáson kell kamerák elé állnia. 

Kata nagyon kitartó, ha diétáról és edzésről van szó. Hajdú Péter gyönyörű felesége nemrég egy fitneszversenyen ért el előkelő helyezést, most pedig egy kampányfotózás kedvéért kezdett újra fogyókúrába. "December 28-án kezdtem a diétát, mert hamarosan lesz egy nagy kampányfotózásom, és még van 1,5 hetem, viszont sikerült elérnem ez idő alatt a kitűzött célt! Csirkemell, saláta, hal, zöldségek, semmilyen üdítő, csak víz, és ez alatt a kis idő alatt lement 4 kg. A sport természetesen ugyanúgy rendkívül fontos" - írta Kata a hivatalos Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Több kommentelő is megjegyezte, hogy a sztár már így is nagyon jól néz ki, és semmi szüksége arra, hogy leadjon még pár kilót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.