Így formálja fantasztikus alakját Hódi Pamela - Szexi fotó!

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela TV2 Amerika tengerpart Édes Élet edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Berki Krisztián az edzőteremben gyúr, addig Pamela a kis Natival a tengerparton formálja testét.

Pamela megmutatta, hogyan fejleszti izmait és tartja formában gyönyörű testét Amerika legszebb tengerpartján. Berki Krisztián párja ötletesen kitalálta, hogy a reggeli séta közben, hogyan erősítheti tricepszét és popsiját. Kislánya pedig addig is élvezte, hogy anyukája mellett szaladgálhat.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Apánk amíg gyúr, Én rávettem magam itt Floridában a rendszeres testmozgásra. Napfelkelte előtt, amikor még nincs túl meleg, Natikával séta a parton, majd egy kis női fekvőtámasz és tricepsz napágy segítségével 5x12, és levezetésnek egy kis popsi gyakorlat padra fellépés 5x20 lábanként" – írta a kép mellé Pamela.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.