Micsoda pasi! Nemcsak okos, izmos is ByeAlex

izom ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy erről már többször is írtunk, igazi izmos fickóvá gyúrta ki magát ByeAlex. 

Egy évvel ezelőtt például így nézett ki, saját maga posztolta a képet, és arról is írt, hogy számára a változatos edzés jött be. "Még 2-3 hónap és remélem, ott leszek, ahol egy éve eldöntöttem, hogy lennem kell. Amikor motivált embereket látok a termekben, hogy egy kemény, melós nap után lejönnek edzeni, mindig respektet érzek irántuk. Mert ez áldozat. De olyan, amit önmagunkért meg kell hoznunk!" – írta akkor ByeAlex az alábbi kép alá.

Forrás: Facebook/ByeAlex

Nos, azt nem tudjuk, hogy a 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyar indulója mit tűzött ki maga elé, de a kockahas kipipálva.

Forrás: ByeAlex/Instagram

Vegán éttermet nyit a Machete sztárja, Danny Trejohttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-vegan-ettermet-nyit-a-machete-sztarja-danny-trejo.htmlHollywoodban nem ritka, hogy 1-1 sztár éttermet nyit, így tette ezt korábban számtalan akcióhős. Ám az, hogy épp a Machete főhőse érdeklődik a vegán konyha iránt, elég meglepő fordulat... Ez Zsír!--Levesre fel! Forró finomságok hétvégére http://www.life.hu/ez-zsir/20160114-leveseves-telen-miert-jo-szuper-levesreceptek.htmlHa egészségesesen étkezel, és szeretnéd erősíteni az immunrendszeredet, azt nem csak salátákkal érheted el. A hideg téli napokon érdemes minél több egészséges levest fogyasztanod - el is áruljuk, miért! Ez Zsír!--Ez aztán a dögös fellépőszerkó! - Dér Heni kitett magáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-der-heni-enekesno-felleporuhaja-nagyon-dogos.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő elképesztően szexis szerelésbe bújt a pénteki fellépése előtt. A felvétel Instájának követőit is lenyűgözte. Ez Zsír!--Elképesztő fotó! Lábak nélkül, kerekesszékben is keményen edz egy férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20160114-nincsen-laba-megis-elkepesztoen-edz-egy-ferfi-foto-ma-mar-sajat-edzoterme-is-van.htmlZack Ruhl nem mulaszt el egy napot sem anélkül, hogy ne menne le az edzőterembe. A testmozgás a mindene, pedig az élet már gyermekként kegyetlen volt hozzá. Ez Zsír!--Nyári Dia: „Hízékony vagyok"http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-szeret-enni-hizekony-alkat-ezert-edzeni-kezdett.htmlA Barátok közt Hannája elárulta, miért kezdett el kőkeményen edzeni. Ez Zsír!--Megbánta gyomorszűkítő műtétjét a 275 kilós nő, mert elvette tőle az evés öröméthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160114-brittani-fulfer-275-kilos-no-megbanta-gyomorszukito-mutetjet.htmlA 34 éves Brittani Fulfert évek óta nem látta a férje meztelenül, és alig tudta megfürdetni magát a sok feleslegtől. Ezeken a problémákon is segít a lány napokban végrehajtott gyomorszűkítő műtétje, amit azonban már meg is bánt. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.