Vegán éttermet nyit a Machete sztárja, Danny Trejo

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
étterem Machete Danny Trejo vegetáriánus vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban nem ritka, hogy 1-1 sztár éttermet nyit, így tette ezt korábban számtalan akcióhős. Ám az, hogy épp a Machete főhőse érdeklődik a vegán konyha iránt, elég meglepő fordulat...

A színész évtizedekkel ezelőtt megjárta a börtént, és az alkohollal is meggyűlt a baja, ma azonban már abszolút tiszta életet él. Gondosan odafigyel például a táplálkozására, és gyakran áll olyan kampányok mellé, melyek az állatok védelme érdekében indulnak el.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színész a vegán éttermét Los Angelesben nyitja, és azt tervezi, hogy a maradékot sem dobják majd ki, hanem hajléktalanok kapják meg. A Trejo's Tacos-ban vegán és vegetáránus finomságok között válogathatnak a húsmentes ízek szerelmesei, minden gluténmentes lesz. Trejo azt nyilatkozta, a napokon belül nyitó hellyel nem csak a saját, de édesanyja álmát is megvalósítja.

A vegán életmód is lehet ám változatos!

Ha eddig azt hitted, hogy a vegán diéta unalmas és ízszegény étrend, akkor érdemes többet megtudnod erről az életmódról. Korábban ITT írtunk is erről az étkezésről.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.