Berki Krisztián Rubint Rékával izzadt

Forrás: Alakreform!/Facebook/Rubint Réka oldala -
Rubint Réka TV2 fitnesz Édes Élet edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja Réka alakreform óráján járt és láthatóan jólérezte magát, miközben a hölgyek között égette a zsírt.

Rubint Réka osztotta meg a lesifotót Krisztiánról, aki ellátogatott a hatalmas fitneszterembe, ahol Réka órákat tart. A hölgyek odavoltak az örömtől, hogy a macsó velük edzett és sokan azt üzenték neki, visszavárják.

Forrás: Alakreform!/Facebook/Rubint Réka oldala
50 kilót fogyott és testépítő lett az egykor túlsúlyos anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-50-kilot-fogyott-es-testepito-lett-a-tulsulyos-anyuka-nathalia-teixeira.htmlAz egykor 120 kilós Nathalia Teixeira ma már nemzetközi body builder versenyeken mutatja meg formás testét, pedig korábban a gyorskaják megszállottja volt és napi 5000 kalóriányi csokoládét fogyasztott. Ez Zsír!--Hosszú Katinka karja olyan, akár egy férfiéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160126-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-karja-olyan-akar-egy-ferfie.htmlAz Iron Lady egy testépítőversenyen is indulhatna, olyan tökéletes izomzattal rendelkezik. Ez Zsír!--Légy a sípályák ördöge – Készülj fel jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jogaiskola-a-jogaklikkel-keszulj-a-sielesre-jogaval.htmlA síelés nagyon komoly fizikai terheléssel járó sport, így a rá való felkészülés is komoly és speciális tréninget kíván. Mivel legtöbben amolyan „hétvégi, kocasíelők", így az izmaik és az idegrendszerük sincs felkészítve rendesen erre a nagy erőt, állóképességet és egyensúlyt igénylő testmozgásra. A jóga azonban sokat segít ebben! Ez Zsír!ThinkstockDurva, hogyan pörög a rúdon a 86 éves nagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160122-durva-hogyan-porog-a-rudon-a-86-eves-nagyi.htmlAz idős hölgy biztos nem ma kezdte az ipart, mert fantasztikus, ahogy fiatalokat meghazudtoló módon tornázik. Ez Zsír!--Sportolj úgy, hogy tényleg legyen eredménye: Keresd meg a neked való mozgást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160120-mozgas-edzes-es-alakformalas-mi-szerint-erdemes-valasztani.htmlAz új év elején sokan megfogadják, hogy végre elkezdenek mozogni, mostanra azonban már többnyire alábbhagyott a lendület. Pedig ilyenkor érdemes szokássá tenni a heti többszöri edzést, tavasszal és nyáron ugyanis lényegesen több kifogást találni arra, miért is nincs kedvünk edzeni. De milyen mozgást válassz, ha fogyni akarsz, és milyet, ha csak a fittség a cél? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--2016 a kihívások éve – Teljesítsd velünk a próbákat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160124-2016-a-kihivas-eve-a-life-hun.htmlSzeretnél tenni valamit az egészségedért és a jó hangulatodért, amivel a kitartásodat is fejlesztheted? Szeretnél napról napra egyre több és jobb lenni? Tarts velünk: 2016 a kihívás éve a Life.hu-n! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.