Álomszép szelfit lőtt Palvin Barbi

Forrás: Palvin Barbara/Instagram -
modell Palvin Barbara szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell még reggel sem tud olyan képet készíteni, amelyen ne lenne gyönyörű. Az Instagramra legutóbb feltöltött fotója is telitalálat. 

Kevés olyan magyar híresség van, aki annyi lájkot kap egy-egy képéhez, mint Barbi. A szépséges modell ezúttal is szemet gyönyörködtető és buja képet tett ki az oldalára.

Forrás: Palvin Barbara/Instagram

"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz"

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve az egyik nagy kozmetikai márka első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.