Szinetár Dóra elárulta, hogyan hozza magát topformába

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub -
diéta színésznő Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színésznőnek nem csupán hiúsági kérdés, hogy miként fest, hanem a teste egyben a munkaeszköze is. Ráadásul a színpadi jelenlét jó erőnlétet kíván. Mindezekért Szinetár Dóra is odafigyel arra, hogy mit fogyaszt és a testmozgás is helyet kap a napirendjében. 

A színésznő most három héten át mindennap egy zöld turmixot fogyaszt. "De ez nem jelenti azt, hogy nem eszem, az első két hétben főleg rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és olajos magvakat fogyasztottam mellé, de a harmadik héten már tojást és csirkét is. A lényeg, hogy ez egy tisztítókúra, mellőzni kell a műanyagokat, az adalékokat" - mondta el Dóra a Blikknek. Hozzátette a kúrába a családját is bevonta, természetesen a gyerekek nem diétáznak.

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

Berki Krisztián Rubint Rékával izzadthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-rubint-rekaval-izzadt-a-fitneszedzo-orajan.htmlSzexi! Tolvai Reninek Jennifer Lopez-popsija lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-tolvai-reninek-enekesnonek-jennifer-lopez-popsija-lett.html50 kilót fogyott és testépítő lett az egykor túlsúlyos anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-50-kilot-fogyott-es-testepito-lett-a-tulsulyos-anyuka-nathalia-teixeira.htmlHíradós és fitneszmodell: Szentpéteri Eszter 40 felett érte el az álomalakothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-hirados-es-fitneszmodell-szentpeteri-eszter-fitneszversenyzo-lett-40-felett.htmlEgészséges finomságok, amik csökkentik a koleszterinszintethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-egeszseges-finomsagok-amik-csokkentik-a-koleszterinszintet.htmlHosszú Katinka karja olyan, akár egy férfiéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160126-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-karja-olyan-akar-egy-ferfie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.