Szexi! Tolvai Reninek Jennifer Lopez-popsija lett!

popsi Nicki Minaj fenék Tolvai Reni Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő edzős szelfit posztolt, melyen még a fekete hosszú nadrágban is jól látszik, hogy elképesztően kerek a popsija.

Tolvai Reninek világsztárokra hajazó feneke van, hiszen úgy gömbölyödik a sej-haja, akárcsak Jennifer Lopeznek vagy Nicki Minajnak. Az énekesnő edzés közben kapta le magát, amikor szexi pózban szelfizett. Így a pasiknak volt min legeltetniük a szemüket két súlyzózás között.

Forrás: TV2
Híradós és fitneszmodell: Szentpéteri Eszter 40 felett érte el az álomalakothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-hirados-es-fitneszmodell-szentpeteri-eszter-fitneszversenyzo-lett-40-felett.htmlEszter korábban dolgozott a Hír TV-ben és a közmédiában, jelenleg is az MTVA munkatársa: ő az egyperces híradó egyik műsorvezetője és szerkesztője. De hogyan lesz 40 felett fitneszversenyző egy olyan tévésből, akitől világéletében távol állt a mozgás? Ez Zsír!--Hosszú Katinka karja olyan, akár egy férfiéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160126-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-karja-olyan-akar-egy-ferfie.htmlAz Iron Lady egy testépítőversenyen is indulhatna, olyan tökéletes izomzattal rendelkezik. Ez Zsír!--Légy a sípályák ördöge – Készülj fel jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jogaiskola-a-jogaklikkel-keszulj-a-sielesre-jogaval.htmlA síelés nagyon komoly fizikai terheléssel járó sport, így a rá való felkészülés is komoly és speciális tréninget kíván. Mivel legtöbben amolyan „hétvégi, kocasíelők", így az izmaik és az idegrendszerük sincs felkészítve rendesen erre a nagy erőt, állóképességet és egyensúlyt igénylő testmozgásra. A jóga azonban sokat segít ebben! Ez Zsír!ThinkstockHilaria Baldwint a hatalmas hó sem tartja vissza a jógázástólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160124-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-a-hoban-jogazik.htmlA sztárfeleség évek óta bebizonyítja, hogy a legextrémebb helyeken is képes ászanákat gyakorolni: ezúttal a hatalmas hóban tette mindezt. Ez Zsír!OrigoDurva, hogyan pörög a rúdon a 86 éves nagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160122-durva-hogyan-porog-a-rudon-a-86-eves-nagyi.htmlAz idős hölgy biztos nem ma kezdte az ipart, mert fantasztikus, ahogy fiatalokat meghazudtoló módon tornázik. Ez Zsír!--Apró sortban edzette popsiját Hódi Pamelahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-apro-sortban-edzette-popsijat.htmlPamela ellátogatott egy Miami-i edzőterembe, hogy kicsit gyúrjon a popsijára. Ennek Berki Krisztián különösen örült, mert, ahogy fogalmaz: szeretné "használni is ezt a popsit". Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.