Aleska Diamond elképesztő gyakorlatokkal készül a Légtorna Világbajnokságra - Videó!

légtorna gyakorlat Aleska Diamond világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska Diamond nagy erőkkel készül  a március 6-i Légtorna Világbajnokságra.

Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte edzésére Aleska Diamondot, aki bemutatott néhány saját fejlesztésű gyakorlatot is. Ha rutinosabb sportrajongó vagy, el is lesheted Aleska trükkjeit.

Mindennek az alapja az egyensúly. Ennek fejlesztésére is bemutatott egy gyakorlatot:

Kedvenc nyújtógyakorlatát is megmutatta a légtorna szerelmese:

50 kilót fogyott és testépítő lett az egykor túlsúlyos anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-50-kilot-fogyott-es-testepito-lett-a-tulsulyos-anyuka-nathalia-teixeira.htmlAz egykor 120 kilós Nathalia Teixeira ma már nemzetközi body builder versenyeken mutatja meg formás testét, pedig korábban a gyorskaják megszállottja volt és napi 5000 kalóriányi csokoládét fogyasztott. Ez Zsír!--Egészséges finomságok, amik csökkentik a koleszterinszintethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-egeszseges-finomsagok-amik-csokkentik-a-koleszterinszintet.htmlA magas koleszterinszint korunk egyik komoly betegsége, ami befolyásolja a cukorbetegségre, a magas vérnyomás kialakulására, az elhízásra és a szívinfarktusra való hajlamot is. Egy jól összerakott étrenddel azonban már sokat tehetsz a koleszterinszint alacsonyan tartásáért, ezért összeszedtünk néhány élelmiszert, amiket érdemes rendszeresen fogyasztanod! Ez Zsír!ThinkstockA Pesti Színház díszletei között jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-a-pesti-szinhaz-a-dzsungel-konyve-cimu-eloadas-diszletei-kozott-jogaztunk-jozan-laszloval-es-majsai.htmlAz biztos, hogy jógaórát ilyen különleges helyen még sohasem tartottam, hiszen kevés oktató mondhatja el, hogy Mauglival és Bagirával gyakorolt a dzsungelben. Ez Zsír!OrigoÁlomszép szelfit lőtt Palvin Barbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-palvin-barbara-gyonyoru-szelfit-keszitett.htmlA világhírű magyar modell még reggel sem tud olyan képet készíteni, amelyen ne lenne gyönyörű. Az Instagramra legutóbb feltöltött fotója is telitalálat. Ez Zsír!OrigoÉgesd a kalóriákat hóesésben! – Három mozgásforma, amit télen is gyakorolhatsz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160125-mozgas-a-szabadban-seta-a-hoban-3-mozgasforma-amit-telen-is-gyakorolhatsz.htmlHóesésben semmi kedved edzeni? Pedig hidd el, nem csak tavasztól őszig érdemes órákat tölteni a szabad levegőn! Ne tartson vissza a nagy hó sem a mozgástól – íme, három szuper edzésforma télre! Ez Zsír!--Légy a sípályák ördöge – Készülj fel jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jogaiskola-a-jogaklikkel-keszulj-a-sielesre-jogaval.htmlA síelés nagyon komoly fizikai terheléssel járó sport, így a rá való felkészülés is komoly és speciális tréninget kíván. Mivel legtöbben amolyan „hétvégi, kocasíelők", így az izmaik és az idegrendszerük sincs felkészítve rendesen erre a nagy erőt, állóképességet és egyensúlyt igénylő testmozgásra. A jóga azonban sokat segít ebben! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.