Brooklyn Beckham egyre szívdöglesztőbb

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham -
Brooklyn Beckham edzőterem szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemete jó géneket kapott szüleitől, de nem bízza magát pusztán a természetre. Meg is dolgozik a dagadó izmokért!

Brooklyn Beckham sokat foglalkozik a kinézetével, hiszen nem akar lemaradni szüleitől, akik igazi divatikonokká váltak az évek során. A fiatal Beckham gyakori látogatója az edzőtermeknek, az eredményről pedig szívesen számol be Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham

A csaknem 6 milliós rajongótábora minden fotóját az egekbe magasztalja, de legfőképp azokat, amiken Brooklyn az izmaival kérkedik. A sztár viszont nemcsak az edzésekben követi szüleit, kísérletező kedve a változó frizuráján is meglátszik. Legújabban a különleges fonással próbálkozik.

Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham
Aleska Diamond elképesztő gyakorlatokkal készül a Légtorna Világbajnokságra - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-aleska-diamond-nagy-erokkel-keszul-a-legtorna-vilagbajnoksagra.htmlAleska Diamond nagy erőkkel készül a március 6-i Légtorna Világbajnokságra. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoEgészséges finomságok, amik csökkentik a koleszterinszintethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-egeszseges-finomsagok-amik-csokkentik-a-koleszterinszintet.htmlA magas koleszterinszint korunk egyik komoly betegsége, ami befolyásolja a cukorbetegségre, a magas vérnyomás kialakulására, az elhízásra és a szívinfarktusra való hajlamot is. Egy jól összerakott étrenddel azonban már sokat tehetsz a koleszterinszint alacsonyan tartásáért, ezért összeszedtünk néhány élelmiszert, amiket érdemes rendszeresen fogyasztanod!Ez Zsír!ThinkstockA Pesti Színház díszletei között jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-a-pesti-szinhaz-a-dzsungel-konyve-cimu-eloadas-diszletei-kozott-jogaztunk-jozan-laszloval-es-majsai.htmlAz biztos, hogy jógaórát ilyen különleges helyen még sohasem tartottam, hiszen kevés oktató mondhatja el, hogy Mauglival és Bagirával gyakorolt a dzsungelben. Ez Zsír!OrigoÁlomszép szelfit lőtt Palvin Barbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-palvin-barbara-gyonyoru-szelfit-keszitett.htmlA világhírű magyar modell még reggel sem tud olyan képet készíteni, amelyen ne lenne gyönyörű. Az Instagramra legutóbb feltöltött fotója is telitalálat. Ez Zsír!OrigoSzinetár Dóra elárulta, hogyan hozza magát topformábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-szinetar-dora-elarulta-hogyan-hozza-magat-topformaba.htmlEgy színésznőnek nem csupán hiúsági kérdés, hogy miként fest, hanem a teste egyben a munkaeszköze is. Ráadásul a színpadi jelenlét jó erőnlétet kíván. Mindezekért Szinetár Dóra is odafigyel arra, hogy mit fogyaszt és a testmozgás is helyet kap a napirendjében. Ez Zsír!--Berki Krisztián Rubint Rékával izzadthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-rubint-rekaval-izzadt-a-fitneszedzo-orajan.htmlAz Édes Élet sztárja Réka alakreform óráján járt és láthatóan jólérezte magát, miközben a hölgyek között égette a zsírt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.