Gyönyörű popsik reggelére ébredünk - Sarka Kata és Kulcsár Edina is villantott

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata popsi szexi Kulcsár Edina fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Kulcsár Edina is nagyot villantott a hét elején: az edzőteremből szexi, domborítós fotót posztoltak.

Sarka Kata éppen edzője kezei között építgette az izmait hétfő reggel, és egy igazán dögös, pucsitós pózban kapták lencsevégre. A modell irigylésre méltóan élvezi a kihívást, és sosem látszik rajta, hogy nehezére esne felkelni egy kemény edzés érdekében.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kulcsár Edina, Katához hasonlóan, edzéssel kezdte a hetet és akár Tarzan kedvese is lehetne, olyan vidáman lóg a szeren. A szépségkirálynő popsija mellett sem mehettünk el szó nélkül, hiszen tökéletes, kerek és igen figyelemre méltó.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina
Egyem vagy ne egyem? Ezt mondja a jóga a húsfogyasztásról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-jogaiskola-a-jogaklikkel-megkivanja-e-a-joga-a-vegetarianus-etrendet.htmlA jóga nem csak a jógaszőnyegen zajlik. Az ott megtanult technikákkal elért testi és lelki egészségnek és a tudatosság gyakorlásának a mindennapokban veszed a legnagyobb hasznát. Az élet számtalan döntéshelyzetében is segítségedre lesz a jóga: a jama és nijama elvek ugyanis erkölcsi iránymutatást adnak. Ez Zsír!Thinkstock5 egészséges zöldség és gyümölcs, amit télen is bátran fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-5-egeszseges-zoldseg-es-gyumolcs-amit-telen-is-fogyaszthatsz.htmlTélen a betegségek miatt még fontosabb a vitaminpótlás, mint az év többi részében. Ám nem mindegy, milyen gyümölcsöket és zöldségeket választasz, a primőráru ugyanis nem a legjobb megoldás. Íme 5 zöldség és gyümölcs, amiktől a téli szezonban sem kell tartanod! Ez Zsír!--Gyorsan, finomat, egészségeset! 4 szuper street food étterem Budapestenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-street-food-budapesten-ettermek-ahol-egeszseges-etelek-is-vannak.htmlA street food nemcsak hamburgerből és hot dogból áll! Ha olasz ízekre, ázsiai különlegességekre vagy vega finomságokra vágysz, nem kell feltétlenül étteremben ücsörögnöd órákig: íme, néhány street food hely Budapesten, ahol megéri kóstolgatnod. Ez Zsír!--Aleska Diamond elképesztő gyakorlatokkal készül a Légtorna Világbajnokságra - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-aleska-diamond-nagy-erokkel-keszul-a-legtorna-vilagbajnoksagra.htmlAleska Diamond nagy erőkkel készül a március 6-i Légtorna Világbajnokságra. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoA Pesti Színház díszletei között jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-a-pesti-szinhaz-a-dzsungel-konyve-cimu-eloadas-diszletei-kozott-jogaztunk-jozan-laszloval-es-majsai.htmlAz biztos, hogy jógaórát ilyen különleges helyen még sohasem tartottam, hiszen kevés oktató mondhatja el, hogy Mauglival és Bagirával gyakorolt a dzsungelben. Ez Zsír!OrigoEgyem vagy ne egyem? Ezt mondja a jóga a húsfogyasztásról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-jogaiskola-a-jogaklikkel-megkivanja-e-a-joga-a-vegetarianus-etrendet.htmlA jóga nem csak a jógaszőnyegen zajlik. Az ott megtanult technikákkal elért testi és lelki egészségnek és a tudatosság gyakorlásának a mindennapokban veszed a legnagyobb hasznát. Az élet számtalan döntéshelyzetében is segítségedre lesz a jóga: a jama és nijama elvek ugyanis erkölcsi iránymutatást adnak. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.