ByeAlex hasán sajtot lehetne reszelni - Micsoda kockák!

fotó szexi ByeAlex edzés kockahas énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk a közösségi oldalain. 

A sármos sztár nemrég az otthonába engedett betekintést, ahol éppen egy konzoljátékkal játszott. Most inkább magát fotózta edzés után, és a a látvány önmagáért beszél. Nos, azt nem tudjuk, hogy a 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyar indulója mit tűzött ki maga elé, de a kockahas kipipálva.

ByeAlex kockái szemmel láthatóak! Forrás: Instagram/byealexittvan
3+1 agyserkentő tipp a reggeli kávé helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160201-agyserkento-tippek-reggeli-kave-helyett.htmlHallottál már a kihívás évéről? 2016 minden hónapjában egy próbát teljesítünk az egészséges életmód jegyében. Februárban nemet mondunk a kávéra, a teára és a cukros üdítőkre, helyettük pedig mindennap megiszunk minimum két liter vizet. A Facebook-bejegyzések szerint legtöbben a kávé elhagyásától féltek, így most adunk néhány tippet, amivel ezt az akadályt is könnyebben vehetitek. Ez Zsír!Thinkstock5 könyv, ami fogyásra, életmódváltásra inspirál 2016-banhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-fogyas-dieta-eletmod-konyvek-2016-ra.htmlFogyni nem könyvből fogsz, az biztos, viszont ha komolyan gondolod az életmódváltást, és nem szeretnél a hozzáértő netes társadalomra hagyatkozni, érdemes a könyvek között is keresgélned. Íme, 5 mű, amik segíthetnek abban, hogy idén végre sikerüljön kicsit változtatni az életmódodon! Ez Zsír!--Brooklyn Beckham egyre szívdöglesztőbbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-brooklyn-beckham-edzoteremben-keszitett-magarol-szelfit-instagram-oldalara.htmlA sztárcsemete jó géneket kapott szüleitől, de nem bízza magát pusztán a természetre. Meg is dolgozik a dagadó izmokért! Ez Zsír!--Egészséges finomságok, amik csökkentik a koleszterinszintethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-egeszseges-finomsagok-amik-csokkentik-a-koleszterinszintet.htmlA magas koleszterinszint korunk egyik komoly betegsége, ami befolyásolja a cukorbetegségre, a magas vérnyomás kialakulására, az elhízásra és a szívinfarktusra való hajlamot is. Egy jól összerakott étrenddel azonban már sokat tehetsz a koleszterinszint alacsonyan tartásáért, ezért összeszedtünk néhány élelmiszert, amiket érdemes rendszeresen fogyasztanod!Ez Zsír!ThinkstockAda kockahasat és formás kebleket villantott: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-ada-pinter-adrienn-musorvezeto-kockahasat-es-formas-kebleket-villantott.htmlPintér Adrienn, akiben az RTL Klubtól való távozása óta a fiai tartják a lelket, csodás képet tett közzé magáról közösségi oldalán. Ez Zsír!--50 kilót fogyott és testépítő lett az egykor túlsúlyos anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-50-kilot-fogyott-es-testepito-lett-a-tulsulyos-anyuka-nathalia-teixeira.htmlAz egykor 120 kilós Nathalia Teixeira ma már nemzetközi body builder versenyeken mutatja meg formás testét, pedig korábban a gyorskaják megszállottja volt és napi 5000 kalóriányi csokoládét fogyasztott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.