Elképesztő izmokat villantott Hugh Jackman

Forrás: Instagram / Hugh Jackman -
Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét.

A 47 éves szívtipró a konditeremben izzadva varázsol magának szexi felsőtestet. Már nem is csodákozunk azon, hogy felesége eltiltotta Angelina Jolietól.

Hugh a konditeremben Forrás: Instagram / Hugh Jackman

De azért legyünk őszinték, jobb ha ezen a képen inkább duzzadó izmaira koncentrálunk és nem az arcára.

Radics Gigi nádszálvékony lett - Hová fogy az énekesnő?http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-radics-gigi-enekesno-nadszalvekony-lett-es-testhez-simulo-ruhaban-pozolt.htmlAz énekesnő, aki egyre vékonyabb, szexi kis fekete ruciban mutatta meg, milyen tökéletes az alakja. Ez Zsír!--Gáspár Győző hatalmas bravúrt hajtott végrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-gaspar-gyozo-showman-hatalmas-bravurt-hajtott-vegre-es-hamarosan-testepito-versenyen-indul.htmlA showman közösségi oldalán örömködött, hogy végre elérte, azt a célt, amiért hónapok óta küzdött. Ez Zsír!--Gyorsan, finomat, egészségeset! 4 szuper street food étterem Budapestenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-street-food-budapesten-ettermek-ahol-egeszseges-etelek-is-vannak.htmlA street food nemcsak hamburgerből és hot dogból áll! Ha olasz ízekre, ázsiai különlegességekre vagy vega finomságokra vágysz, nem kell feltétlenül étteremben ücsörögnöd órákig: íme, néhány street food hely Budapesten, ahol megéri kóstolgatnod. Ez Zsír!--10 dolog, amit a válogatósokról gondolunk – csak nem merjük nekik elmondanihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160201-finnyas-valogatos-emberekkel-nem-egyszeru-rendelni-ezeket-gondoljuk-roluk-titkon.htmlRugalmasan kezeljük, a finnyásságot, alkalmazkodunk a rigolyákhoz, de a szívünk legmélyén több gondolat is megfogalmazódott ezzel kapcsolatban. Ez Zsír!--10 dolog, amit a válogatósokról gondolunk – csak nem merjük nekik elmondanihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160201-finnyas-valogatos-emberekkel-nem-egyszeru-rendelni-ezeket-gondoljuk-roluk-titkon.htmlRugalmasan kezeljük, a finnyásságot, alkalmazkodunk a rigolyákhoz, de a szívünk legmélyén több gondolat is megfogalmazódott ezzel kapcsolatban. Ez Zsír!--Ne fogyj tovább, Szabó Zsófi!http://www.life.hu/ez-zsir/20160131-szabo-zsofi-smink-nelkul-edzes-elott-nagyon-vekonyan.htmlSmink nélkül, edzőruhában szelfizett Szabó Zsófi. Megdöbbentünk, mennyire vékony a fiatal műsorvezető. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.