Hosszú Katinka megmutatta, hogy lazít

Forrás: Facebook/Iron Lady -
lazítás úszás Iron Lady Hosszú Katinka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady még a pihenés perceiben sem hagyja el az úszómedencét, ő tényleg a vízben érzi jól magát.

Hosszú Katinka, a hátán fekve lebegett a víz felszínén egy kemény edzés után. Az úszónő könyvében vallott arról, milyen kemény fájdalmakat érez, amikor minden izmát megfeszítve egy-egy edzésen vagy versenyen mindent belead. Most azt is láthatjuk, mi történik egy kemény edzés után, amikor az Iron Lady megpihen.

Forrás: Facebook/Iron Lady

„A legjobb érzés, amikor sikerül mindent kiadnom magamból egy edzésen. Ez ma összejött egy 5 óra edzéssel" – írta a kép mellé Katinka.

Ennyire kétségbe lenne esve Tori Spelling? Spirituális tanácsadó lett a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-tori-spelling-a-beverly-hills-90210-sztarja-anyagi-gondjai-miatt-spiritualis-tanacsado-lett.htmlA hírek szerint anyagi gondjai miatt adta nevét egy természetfeletti erőkkel és spiritualitással foglalkozó internetes oldalhoz. TV + Sztárok--Újabb világsztár Budapesten: Gabrielle Anwar is megérkezett hazánkba!http://www.life.hu/sztarok/20160203-gabrielle-anwar-az-egy-asszony-illatabol-budapesten-van.htmlA szépséges színésznő az Egy asszony illatában tangózott Al Pacinóval, most pedig Budapestről posztol! TV + SztárokOrigoÍme, az 5 legszexibb kép a ma 39 éves Shakirárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-39-eves-lett-shakira-ot-szexi-kep-az-enekesnorol.htmlA gyönyörű énekesnő hihetetlenül tehetséges zenész, producer és táncos. A 2000-es évektől a világ egyik legsikeresebb előadóművésze. TV + Sztárok--Előkerült Schobert Norbi telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160202-schobert-norbi-fitnesz-edzo-ellopott-telefonja-elokerult.htmlA fitneszgurunak pár napja lopták el a telefonját, ám ma reggel valaki visszajuttatta a készüléket. TV + Sztárok--Kocsis Korinna új kihívás elé nézhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-kocsis-korinna-modell-uj-kihivas-ele-nez-es-megmutatta-elso-festmenyet.htmlA modell közösségi oldalán mutatta meg azt a csodás festményt, amit saját kezűleg készített. TV + Sztárok--Wolf Kati: „Conchitát gyalázó mondatokat adnak a számba"http://www.life.hu/sztarok/20160202-wolf-kati-enekesno-jogi-lepeseket-tett-mert-conchitat-gyalazo-mondatokat-adtak-a-szajaba.htmlWolf Katinak csúnyán visszaéltek a nevével: egy hírlevélben ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivált, és azon belül is Conchitát gyalázó mondatokat adtak a szájába. Az énekesnő jogi lépéseket tett az eset kapcsán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.