Alig lehet ráismerni Alanis Morissette énekesnőre - Fotó!

terhesség Alanis Morissette hízás pluszkiló énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte csak árnyéka egykori önmagának a Grammy-díjas énekesnő, aki a minap smink nélkül, elhanyagolt külsővel lépett utcára a kaliforniai Venice-ben.

A jelek szerint még nem sikerült leadnia a terhessége alatt magára szedett pluszkilóit Alanis Morissettenek.

Forrás: Northfoto

Az egygyerekes énekesnőt, akinek kisfia 2010-ben született meg, a minap bevásárlás közben kapták lencsevégre. Hiába a bő szabású öltözék, Alanis nem tudta elrejteni az utóbbi időben magára szedett súlyfeleslegét.

Nem ez az első alkalom, hogy elhanyagolt külsővel fényképezték le a sztárt: legutóbb strandolás közben láthattuk kisfiával és férjével.

Gyönyörű popsik reggelére ébredünk - Sarka Kata és Kulcsár Edina is villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160201-sarka-kata-modell-es-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-is-megmutatta-szexi-popsijat.htmlSarka Kata és Kulcsár Edina is nagyot villantott a hét elején: az edzőteremből szexi, domborítós fotót posztoltak. Ez Zsír!--Engler Zsuzsanna fitneszmodell: "Elhivatottság és kitartás nélkül nem megy"http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-engler-zsuzsanna-fitneszmodell-edzesrol-es-eletmodrol-meselt.htmlMindig is imádott mozogni, de a hivatásos sport 34 éves korában vált az élete részévé. Ekkor alakult ki benne az az elhivatottság és kitartás, ami szerinte elengedhetetlen feltétele az életmódváltásnak. Ez Zsír!--Gáspár Győző hatalmas bravúrt hajtott végrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-gaspar-gyozo-showman-hatalmas-bravurt-hajtott-vegre-es-hamarosan-testepito-versenyen-indul.htmlA showman közösségi oldalán örömködött, hogy végre elérte, azt a célt, amiért hónapok óta küzdött. Ez Zsír!--10 hét alatt igazi álomalakot gyúrt magának egy édesapahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-igazi-alomalakot-gyurt-maganak-egy-ferfi-tiz-het-alatt-kockahas-es-izmok-foto.htmlA 41 éves Dave Anderson 3 hónap alatt olyan izmos lett, mint egy hollywoodi világsztár. Évekig nem volt ideje a mozgásra, most azonban szinte napi szinten sportol. Ez Zsír!--Elképesztő izmokat villantott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-elkepeszto-izmokat-villantott-hugh-jackman.htmlHoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét. Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: DBandshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-kiprobaltuk-dbands-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSoha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a DBands kerül terítékre! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.