8 hetes fogyókúrába kezdett Tóth Gabi

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi diéta Facebook súlyfelesleg fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Facebook oldalán jelentette be rajongóinak a nagy elhatározását, és azt is megmagyarázta, miért döntött a diéta mellett.

Tóth Gabi fogyókúrázik. Amint közölte az énekesnő rajongóival a nagy hírt, többen kezdték el firtatni: miért diétázik, amikor a jelek szerint nincs is rá szüksége, hiszen bombaformában van?

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Nagyon aranyosak vagytok hogy azt írjátok, nem kell fogynom! Én sem akarok drasztikusan, csak sajna az a fránya tv borzalmasan dagít.. és hát a karácsony.. sikerült 6 kilót felszednem

10 dolog, amit senki nem mondott el neked a fogyásról

Valószínűleg egyetlen nő sincs a világon, aki teljesen elégedett lenne az alakjával. Ha épp mostanában szántad rá magad arra, hogy átalakítod a testedet, jól figyelj, mert akad néhány tény, amit még biztosan nem tudsz - kattints ide!

Egyem vagy ne egyem? Ezt mondja a jóga a húsfogyasztásról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-jogaiskola-a-jogaklikkel-megkivanja-e-a-joga-a-vegetarianus-etrendet.htmlA jóga nem csak a jógaszőnyegen zajlik. Az ott megtanult technikákkal elért testi és lelki egészségnek és a tudatosság gyakorlásának a mindennapokban veszed a legnagyobb hasznát. Az élet számtalan döntéshelyzetében is segítségedre lesz a jóga: a jama és nijama elvek ugyanis erkölcsi iránymutatást adnak. Ez Zsír!ThinkstockDukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Egyem vagy ne egyem? Ezt mondja a jóga a húsfogyasztásról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-jogaiskola-a-jogaklikkel-megkivanja-e-a-joga-a-vegetarianus-etrendet.htmlA jóga nem csak a jógaszőnyegen zajlik. Az ott megtanult technikákkal elért testi és lelki egészségnek és a tudatosság gyakorlásának a mindennapokban veszed a legnagyobb hasznát. Az élet számtalan döntéshelyzetében is segítségedre lesz a jóga: a jama és nijama elvek ugyanis erkölcsi iránymutatást adnak. Ez Zsír!ThinkstockHosszú Katinka megmutatta, hogy lazíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-lazit.htmlAz Iron Lady még a pihenés perceiben sem hagyja el az úszómedencét, ő tényleg a vízben érzi jól magát. Ez Zsír!--Kate Hudson elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-kate-hudson-szineszno-dietajarol-edzesterverol-es-alakjanak-titkarol-beszelt.htmlNem csupán elképesztő testét, hanem jól bevált fitnesztippjeit is megosztotta a nagyérdeművel a színésznő. Ez Zsír!OrigoByeAlex hasán sajtot lehetne reszelni - Micsoda kockák! http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-byealex-kockai-szemmel-lathatoak-rendesen-kigyurta-magat-az-enekes-foto.htmlAz énekes igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk a közösségi oldalain. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.